Dana Roba a dezvăluit de ce a încercat soțul ei, Daniel Balaciu, să o ucidă! De când a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, Dana Roba a trecut printr-o sumedenie de intervenții chirurgicale.

Chiar dacă mai are mult până să se recupereze complet în urma traumei pe care a suferit-o, make-up artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde este foarte sinceră față de cei care o urmăresc și cu care împărtășește atât clipele plăcute, cât și pe cele mai dificile.

Dana Roba a dezvăluit de ce a încercat soțul ei, Daniel Balaciu, să o ucidă! Totul ar fi pornit de la faptul că vedeta nu a vrut să renunțe la fetele sale

După ce Divinitatea a făcut o minune și, mulțumită priceperii medicilor, Dana Roba a supraviețuit, vedeta este acum acasă, alături de cele două fiice ale sale și se recuperează.

Acum, make-up artista își dorește ca soțul ei să fie pedepsit pe măsura faptelor sale.

Dana Roba susține că bărbatul i-a premeditat moartea în momentul în care aceasta a vrut să divorțeze și mai ales atunci când s-a hotărât să nu îi dea cele două fiice pe care le au împreună. Un alt motiv care ar fi dus la mutilarea femeii ar fi fost banii acesteia, pe care bărbatul ar fi vrut neapărat să îi ia.

Citește și: Dana Roba a postat primele imagini cu mâinile ei, după ce soțul i le-a distrus. Este tot mai aproape de a munci din nou: „Am plâns mai mult ca niciodată”

„Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă. A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€

și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a susținut Dana Roba în mediul online.