Dana Roba a împărtășit recent un moment extrem de emoționant alături de fanii ei. După ce a fost băgată în spital de către soțul ei, cu șanse minime de supraviețuire, ea trăiește în fiecare zi un miracol. Dana Roba și-a dat jos pentru prima dată pansamentele din jurul mâinilor și a reușit să își miște degetele.

Citește și: Dana Roba trece prin clipe cumplite! Make-up artista a mărturisit că nu își simte o parte din cap, după ce a fost atacată cu bestialitate de soț: „Am dureri foarte mari”

Medicul i-a dat voie make-up artistei să treacă printr-o operație de reconstrucție a mâinilor. Dana Roba își dorește să treacă prin această operație, care o va ajuta să își folosească din nou mâinile și se va apropia tot mai mult de momentul în care va machia din nou.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

„Ieri, când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Va mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt in viața. Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Azi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie”,

este mesajul postat de Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Dana Roba vrea să muncească din nou: „Plâng în fiecare zi”

Dana Roba a mărturisit că plânge în fiecare zi pentru că nu mai poate să muncească. În meseria ei, tot ceea ce făcea era cu drag și nu a refuzat niciodată pe nimeni. Ea mai are de trecut prin minim trei operații pentru a se putea recupera, iar una dintre ele este și operație de reconstrucție a mâinilor.

Tânăra mamă își dorește să le ofere un trai bun celor două fete pe care le are, iar acest lucru nu îl poate face dacă nu își poate folosi mâinile. Vedeta a mărturisit că plânge în fiecare zi din cauza faptului că nu poate munci. 

Citește și: Culiță Sterp a sărit în ajutorul Danei Roba! Pur și simplu nu îi vine să creadă prin ce trece: „Dumnezeu sa aibă grijă de tine și de fetițele tale!”

„Plâng în fiecare zi că nu pot nici să muncesc. Eu iubesc să muncesc orice, nu mai spun de meseria mea. Machiez cu drag și spor și nu am refuzat niciodată pe nimeni. Nu voi preda până nu mă voi opera. Eu nu pot să fac ceva, nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să mă mai ducă cineva la baie. Eu după ce am ieșit din spital eram ajutată la orice, inclusiv să merg la baie”, a povestit Dana Roba, pentru Fanatik.