La trei luni de la incidentul din trafic, Ana Morodan și-a deschis sufletul. Au trecut trei luni de când Ana Morodan a fost implicată într-un scandal de proporții, care a zguduit lumea showbiz-ului românesc.

Atunci, influencerița a fost prinsă de oamenii legii în timp ce conducea sub influența alcoolului și a calmantelor. Incidentul a dat naștere la multe discuții în spațiul public, așa că vedeta a mărturisit cu emoții de la ce a pornit totul.

La trei luni de la incidentul din trafic, Ana Morodan și-a deschis sufletul. Influencerița s-a confruntat cu boala cruntă a mamei sale: „Trebuia să uimesc în fiecare zi, să livrez un personaj”

Ana Morodan a vorbit deschis despre felul în care social media a afectat-o pe parcursul timpului, pentru că s-a simțit presată să continue povestea personajului pe care l-a construit pe parcursul timpului.

Ulterior, aceasta a povestit de ce a început să ia calmante și cum s-a confruntat cu boala cutremurătoare prin care a trecut mama sa.

Citește și: Denise Rifai știe foarte bine ce vrea de la un bărbat. Vedeta Kanal D este foarte des curtată: „Prefer singură decât în probleme”

„Au trecut trei luni, trei luni în care am avut timp să mă gândesc să mă echilibrez, să-mi descopăr lipsa de scop și mersul robotic înainte, doar pentru că așa trebuia, să uimesc

în fiecare zi, să livrez un personaj deloc vulnerabil care livrează pe internet poveste după poveste în tot timpul acesta crezând că eu sunt mai deșteaptă decât cei care trăiesc subjugați de social-media și pe mine nu mă afectează.

Undeva, pe drum, am uitat de vulnerabilitatea mea, de sensibilitatea mea, de empatia mea. Într-un Univers în care glamourul este doar un înveliș ieftin de staniol, să fii sensibil este o slăbiciune.

Prima dată când am luat un calmant a fost când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze”, a povestit Ana Morodan pe rețelele de socializare.

Ana Morodan a mărturisit cum a ajuns dependentă de calmante: „Acum doi ani a început să nu-mi mai placă deloc ce fac, să nu-mi mai găsesc sensul”

În cadrul valului de mărturisiri pe care l-a făcut pe contul ei de Instagram, Ana Morodan a dezvăluit faptul că de la un anumit punct nu a mai găsit

nicio bucurie în realizarea conținutului pentru rețelele de socializare, însă a continuat să își facă job-ul.

Vedeta a dezvăluit că la un moment dat a făcut o adevărată criză și că pe parcursul timpului a mai avut perioade în care a renunțat la calmante.

Citește și: Dana Roba trece prin clipe cumplite! Make-up artista a mărturisit că nu își simte o parte din cap, după ce a fost atacată cu bestialitate de soț: „Am dureri foarte mari”

„Când iei acest calmant orice grijă, orice anxietate din jurul tău dispare și adicția se instalează foarte ușor, ajunsesem să cred că eu sunt cool, pentru că iau un medicament de la farmacie și nu mă droghez ca alții, asta cumva îmi legitima acțiunea. Acum doi ani a început să nu-mi mai placă deloc ce fac, să nu-mi mai găsesc sensul, această goană ridicolă în care alergăm să creăm conținut, nu o mai facem din plăcere, ci ca să strângem cifre.

Am luat Xanax aproape zilnic am făcut o criză, am negat-o în primă fază, apoi mi-a fost rușine, am avut remușcări și m-am oprit, am crezut de multe ori în acești patru ani că mi-am revenit. M-am oprit chiar și opt luni, dar apoi se întâmpla ceva și reveneam mințindu-mă că este un medicament de la farmacie. Cert este că sănătatea psihică și fizică este alterată de media socială, de filtrele și de iluziile pe care le vedem acolo”, a mai spus Contesa Digitală.