Theo Rose este una dintre cele mai noi mămici din showbiz-ul românesc, iar fanii sunt extrem de bucuroși că i-au putut fi alături în această perioadă extrem de importantă. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu noile activități din viața ei, momente amuzante, proiecte, dar și clipe unice alături de fiul ei, Sasha Ioan.

Citește și: Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Raluca Diaconu copleșită de emoții: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”

La doar câteva săptămâni de când a devenit mămică, Theo Rose le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că băiețelul a făcut colici. Din acest motiv, copilul plânge mult în această perioadă, însă mama lui îi este alături în fiecare moment. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a făcut haz de necaz de situație și a postat un videoclip alături de ea și fiul ei, în timp ce cântă și își anunță fanii că Sasha are colici.

„Măi, Doamne. A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici. Of, Doamne. Țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, sunt cuvintele fredonate de Theo Rose într-un videoclip postat la Instastory, în timp ce își ține băiețelul la piept și îl sărută pe obraz.

Theo Rose, după ce a devenit mamă pentru prima dată: „Am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți”

Theo Rose a devenit mămică pe data de data de 14 iunie 2023, iar vestea a făcut rapid înconjurul internetului. După câteva săptămâni de la naștere, vedeta este tot mai activă pe rețelele de socializare, unde le împărtășește admiratorilor cele mai frumoase momente alături de fiul ei.

Citește și: Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Iată ce semnificație are numele micuțului

Cântăreața a născut prin cezariană, chiar dacă inițial și-a dorit extrem de mult să își aducă copilul pe lume pe cale naturală. La scurt timp după ce a deveni mămică, a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, unde le-a mulțumit tuturor pentru urări și a împărtășit primele impresii despre viața de mămică.

„Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai

pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr.
care au luat parte la nasterea noastra.

Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm

Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos. In sfarsit am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. Va multumesc pentru tot ce ati impartasit cu mine in timpul sarcinii. M-ati ajutat sa inteleg ca ce traiesc si gandesc e cat se poate de normal. Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat. Dumnezeu sa-l tina sanatos! Si pe noi toti”, a declarat Theo Rose, la puțin timp după ce a născut.