Theo Rose poate să devină mamă din moment în moment! Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră iar de când a dezvăluit că va avea un copil, și mai mulți ochi au fost ațintiți asupra sa.

Iată că cele nouă luni de sarcină se apropie de final așa că, din clipă în clipă, vedeta ar putea să își țină băiețelul în brațe.

Theo Rose poate să devină mamă din moment în moment! Artista i-a pus pe jar pe fanii ei: „Am fost la control”

Theo Rose este foarte emoționată pentru că mai este foarte puțin până când va naște. Totuși, chiar dacă artista este pregătită să devină mamă, iată că micuțul i-a făcut o surpriză și a decis să mai amâne marele moment, așa cum a povestit Theo pe contul ei de Instagram.

Citește și: Maurice Munteanu, mărturisiri despre Raluca Bădulescu. Cum se înțeleg cei doi jurați de la „Bravo, ai stil!”: „Mai țipăm unii la alții”

„Nici nu vă mai zic că n-am stat acasă, că nici nu vă așteptați la altceva. Am fost la control și mi-a zis doamna doctor că pare că mai vrea să stea. Am zis: da? Foarte bine, că și așa mai avem o chestie de filmat și i-am zis că nu mai apuc să filmez, că nasc”,

a povestit Theo Rose pe Instastory.

Theo Rose, pregătită să nască natural: „Îmi e frică”

Îndrăgita solistă a decis că își dorește să nască natural pentru că vedeta consideră că așa se va recupera mai repede decât dacă ar fi nevoită să recurgă la cezariană.

De asemenea, aceasta vrea să evite cu orice preț orice fel de operație, însă așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă își va putea îndeplini dorința.

Citește și: Primul membru al familiei regale în instanță

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: ‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile,

nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi”, a spus cu ceva timp în urmă artista, tot pe rețelele de socializare.