În ediția de ieri a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D2, Beatrice a intrat în vizorul lui Maurice Munteanu. Dezamăgit de stylingul realizat de concurentă, juratul a punctat faptul că adevăratul test trebuia să constea și în capacitatea concurentei de a se face remarcată chiar pe stradă, nu numai într-o competiție stilistică.

Citește și: Diana, apariție îndrăzneață la Bravo, ai stil 2023! Ținuta ei a primit trei steluțe: „Îmi place tot”

„Dacă tu îmi spui mie că ție îți place ținuta asta eu îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus! La mine știi cum funcționează, îți spun foarte sincer. Nici nu mă gândesc că sunt la <Bravo, ai stil!>, într-o competiție despre styling. Mă gândesc că sunt pe stradă, mă lovesc de ține într-un magazin, într-o cafenea, într-un parc; și mă întreb așa: aș remarca ținuta vestimentară, mi-ar spune ceva ?”, se întreabă juratul.

Maurice Munteanu și-a exprimat dezamăgirea față de ținuta lui Beatrice, concentrându-se în special pe sarafanul acesteia și pe modul în care cămașa îi completează outfitul.

Nu aș remarca-o! De ce? Pentru că sarafanul nu te avantajează (…) Nu e o ținută vestimentară despre care să spun <wow!>”,  a adăugat Maurice Munteanu

Citește și: Maria de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților! Alexandru Abagiu: „Devii plictisitor de bine îmbrăcată”

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a îndemnat-o pe concurentă să se aventureze în extraordinar în crearea unei ținute vestimentare. Pe lângă necesitatea atenției la detalii și a meticulozității în conceperea outfitului, acesta a sfătuit-o să fie curajoasă din punct de vedere creativ pentru  a realiza ținute care să trezească admirație.