Beatrice, surprinsă plăcut de ținuta Carinei. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a adoptat o ținută compusă dintr-un costum supradimensionat, o pereche de ciorapi groși și o pălărie clasică.

Chiar dacă tânăra a mizat pe look-ul pe care l-a realizat, doar colegele sale de platou au găsit aspecte pozitive la outfit-ul acesteia.

Beatrice, surprinsă plăcut de ținuta Carinei. Tânăra i-a dat câteva indicații competitoarei sale: „Îmi place”

Beatrice a comentat look-ul Carinei, la rugămintea Ilincăi Vandici. Tânăra a precizat că i-a plăcut ținuta pe care a realizat-o competitoarea sa, chiar dacă a avut și o obiecție.

„Eu cred că nu aș fi pus pantaloni sub sacou, pentru că ciorapul fiind destul de gros oricum nu s-ar fi văzut. Îmi place. Îmi plac încălțările, îmi place și geanta”, a spus Beatrice.

Citește și: Maria nu o consideră pe Andreea o rivală la Bravo, ai stil 2023! I-a spus-o de față cu toată lumea: „Trebuie să fii capabilă să faci mai multe”

Și Andreea a găsit aspecte pozitive la ținuta Carinei, însă nu a fost la fel de convinsă de aceasta precum Beatrice.

„Îmi place look-ul tău, ceea ce nu-mi place este pălăria.

Aș fi încheiat cămașa și aș fi pus o cravată subțire sau o eșarfă”, a comentat și Andreea.

Carina nu a primit nici măcar o steluță din partea juraților: „Mă confrunt cu niște situații care mă agită”

Chiar dacă celelalte tinere au găsit elemente pozitive la outfit-ul Carinei, jurații nu au fost deloc impresionați.

Mai mult decât atât, aceștia au criticat aspru alegerile stilistice ale tinerei aspirante la premiul cel mare.

Maurice Munteanu: „Aici mă confrunt cu niște situații care mă agită. Mi-ar fi plăcut să aduci în combinație elementul fresh. Pentru asta trebuie să înlături elementele vechi.”

Citește și: Beatrice, look total neașteptat în platoul Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu: „Mă duci cu gândul la Gaga”

Alexandru Abagiu: „Pălăria este reciclată, ai mai avut-o până acum. Părul este un păr pe care l-ai mai avut, machiajul l-ai mai avut, te definește. Zona asta de ciorap colorat e fumată.”

Raluca Bădulescu: „Cine ți-a îndesat oala aia pe cap? Este o oală, care nu îți face niciun favor. Nu se vede nimic.(...) Ce este fleșcăiala aia acolo?”