Maria, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, a declarat încă de la prima ei apariție că își dorește să ajungă în Marea Finală și să câștige sezonul 8. Tânăra se aștepta ca printre cele mai puternice contracandidate ale ei să fie Andreea, însă părerea ei s-a schimbat de când a venit în competiție.

Citește și: Maria a desființat ținuta lui Beatrice. Concurenta nu s-a abținut: „Zici că ești varianta feminină a unui valet”

În culise, Maria i-a spus sincer Andreei ce părere are despre ținutele pe care le-a văzut până acum în competiție. Ea a mărturisit că nu a observat o evoluție la colega ei, iar după atâtea săptămâni de concurs ar fi trebui să stăpânească mult mai bine ținutele cu care se prezintă.

Maria: Te-am susținut ca fiind o posibilă candidată lângă mine pentru coroană.

Nu am sesizat că experimentezi atât de mult și că duci styling-ul în niște zone neprevizibile. Dacă o să îmi schimb părerea, te anunț, Andreea. Ai avut câteva ținute bune, ce am văzut eu de acasă. Între timp, în punctul în care am ajuns aici, am crezut că ai evoluat foarte mult, am crezut că o lună de emisie te ajută să devii bună. Zilele astea, cât te-am văzut prima ediție cel puțin...

Andreea: Nu poți să ți dai seama doar de la o ediție. Chiar dacă era foarte bună sau mai puțin bună.

Maria: Mi se pare că în punctul în care ajungi aici trebuie să fii capabilă să faci mai multe. Până în punctul ăsta nu se vede atât de mult că experimentează.

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 se tem de Maria: „O vedem ca pe o amenințare”

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu s-a arătat deranjată de comentariile făcute de Maria. Ea a mărturisit că întotdeauna a reușit să fie motivată chiar și de eșecurile ei, motiv pentru care a fost atât pe primul loc în clasament, cât și pe ultimul. Într-un final, Maria a mărturisit că se vede în finală alături de Andreea.

Andreea: Sunt de acord cu tine, dar sunt de acord și cu faptul că am experimentat foarte mult. O să vezi că cu cât mai înaintezi în concurs vor fi mult mai multe lucruri pe care le iei în considerare, inclusiv oboseala sau vei avea și alte lucruri de făcut. Nu va fi doar un styling, va fi un întreg proces.

Maria: Eu sunt convinsă de toate chestiile acestea, dar când îți asumi că vii aici, îți asumi și că există oboseală, alergătură.

Citește și: Andreea, Diana și Beatrice, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Concurentele nu s-au abținut: „Pozează în această poziție de victimă”

Andreea: Știu, tu ești odihnită, dar mai odihnită decât noi. Noi cred că suntem rupte.

Ilinca Vandici: Andreea, tu spuneai că te consideri cea mai puternică din competiție și că ești precum pasărea Phoenix.

Andreea: Da, pentru că am fost și pe primul loc, dar și pe ultimul loc și nu m-am lăsat descurajată de acest lucru. Am avut în minte potențialul meu și m-am ridicat.

Maria: Mă văd alături de Andreea în finală.

Andreea: Aștept să ne vedem!

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au mărturisit că se simt amenințate de Maria. De când a venit în competiție, ținutele ei și comentariile i-au luat prin surprindere chiar și pe jurați.

Constanția: Nu doar eu, toate o vedem ca pe o amenințare la nivel de styling. Are niște ținute mult mai complexe față de noi.