Concurentele au rămas uluite de ținutele Mariei. Chiar dacă a intrat de doar trei zile în cea mai iubită competiție de fashion din țara noastră, iată că Maria a reușit deja să le impresioneze pe celelalte concurente.

Tinerele au rămas atât de plăcut surprinse încât mai multe dintre acestea au mărturisit că nouaconcurentă se îmbracă cel mai bine dintre ele.

Concurentele au rămas uluite de ținutele Mariei. Carina a făcut o dezvăluire surprinzătoare: „Bine că a venit”

Venirea Mariei le-a dat de gândit celorlalte aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Acestea au fost impresionate de outfit-urile pe care le-a prezentat Maria și care i-au adus de fiecare dată numărul maxim de steluțe din partea juraților.

Astfel, Carina a mărturisit că, în opinia sa, Maria este concurenta care realizează cele mai bune styling-uri de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Iris: „Tot căutam să văd ce ar putea să nu-mi placă la outfit-ul tău. Nu sunt vreo fană al brand-ului genții, nu fac neapărat cele mai frumoase lucruri, dar nu mă deranjează în contextul ăsta. Îmi place foarte, foarte mult look-ul tău.”

Carina: „Ce să spun, îmi place foarte mult și Maria, poate nu ar trebui să spun asta, dar cred că te îmbraci cel mai bine dintre noi.

Mie mi-a plăcut tot ce a propus ea. Este un impuls Maria. Bine că a venit.”

Citește și: Milena, acuzată că a repetat styling-ul din ediția concept! Cum au taxat-o jurații: „Este ultima oară când vă mai permitem”

Ilinca Vandici: „Maria, te așteptai să auzi asta din a treia zi?”

Maria: „Eu mă așteptam să fie bine, știam cu ce defilez și da, aveam încredere în toate ținutele pe care le-am propus.

Probabil dacă ar fi fost concurente ceva mai puternice nu aș fi ieșit atât de tare în evidență, dar în punctul ăsta mă simt o concurentă puternică pentru că nu consider că am atâtea rivale. Cu nicio răutate, din ce am văzut de acasă.”

Carina: „Mie îmi place și atitudinea ei.”

Ilinca Vandici: „Până să apari tu, Iris spunea că nu are competiție în platou.”

Iris: „Doar că tonul face muzica și eu am fost percepută ca această viperă, scorpie, știți foarte bine ce păreri circulă prin online.”

Maria a primit steluțe pe linie din partea juraților: „Se vede că dai o mare atenție tuturor detaliilor”

Concurenta a avut și de această dată un styling câștigător.

Look-ul pe care l-a realizat Maria i-a adus doar cuvinte de laudă din partea celor trei jurați.

Alexandru Abagiu: „Se vede că dai o mare atenție tuturor detaliilor. Te felicit pentru asta.(...) Machiajul este frumos, este varianta puțin negativă a variantei pe care ai avut-o ieri.”

Citește și: Maurice Munteanu, luat prin surprindere de look-ul Constanției! Câte steluțe a primit concurenta: „Ai să râzi, dar pe mine m-ai surprins”

Maurice Munteanu: „Dacă ar fi să ne uităm la această geantă, putem să concluzionăm că moda nu se referă la ce îmi place mie să port, nu despre asta este vorba. Moda este și trebuie să fie un instrument. Geanta nu îmi place ca obiect, ca piesă, dar maniera în care ai integrat-o în această ținută ne arată ce înseamnă să faci styling.”

Raluca Bădulescu: „Fix aceeași observație o am.”

Așa cum era de așteptat din comentariile juraților, Maria a primit trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu.