Milena de la Bravo, ai stil 2023 a fost acuzată că a repetat styling-ul din ediția concept de săptămâna trecută. În ediția de vinerea trecută, concurenta a venit cu un costum cu inspirație masculină, situație care s-a repetat și în această seară.

Citește și: Ținuta Milenei, aspru criticată de jurați. Concurenta nu a reușit să îi impresioneze: „Practic ești costumată”

Milena: Astăzi mă duc să mă angajez la circ ca îmblânzitoare de lei. Până acum am văzut că pot să îmblânzesc și leii din România.

Iris: Nu îmi place machiajul. Papionul cu cerceii nu îmi plac. Părul parcă îl voiam cumva pe spate. Nu înțeleg ce se întâmplă la zona de papion. Geanta nu îmi place și în picioare nu aș fi pus stiletto, poate o sanda sau bocanci dacă accesorizai diferit.

Jurații au avertizat-o pe Milena: „Este ultima oară când vă mai permitem”

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a obținut două steluțe din partea juraților. Raluca Bădulescu a fost singura care nu i-a oferit steluță concurentei, după ce a remarcat că s-a prezentat cu un styling asemănător celui din ediția concept de săptămâna trecută.

Milena a dezvăluit că a fost nevoită să compună o altă ținută, după ce a întâmpinat o problemă cu pantofii. 

Raluca Bădulescu: Milena, aceasta este o ținută pregătită special pentru ediția de astăzi?

Milena: Am avut o altă ținută, dar nu mi-a plăcut cum se asortau pantofii. Nu am avut niciun prieten disponibil să îmi cumpere și să îmi aducă altceva.

Alina: Sacoul este al meu.

Milena: Eu am avut încă un sacou roșu, doar că am considerat că nu sunt suficient de capabilă ăs duc combinația de roșu cu negru.

Raluca Bădulescu: Problema este alta. Tu, săptămâna trecută, în ediția concept, tu ai avut un costum de inspirație masculină, tot cu acești pantofi.

Pare că ți-ai schimbat pantalonii. Una este un sacou ovsersied croit pentru femei, alta e un sacou bărbătesc. Concurenta Milena a venit îmbrăcată identic ca vineri. Toată lumea să stea liniștită! Nu urmează weekendul.

Chiar dacă au fost repetate detalii din ținuta pe care Milena a purtat-o în ultima ediție, Maurice Munteanu a punctat alte diferențe pe care concurenta le-a făcut, motiv pentru care i-a oferit steluță.

Cu toate acestea, juratul a subliniat faptul că este pentru ultima dată când jurații mai permit ca ținutele să fie repetate în așa fel.

Maurice Munteanu: Aici ne confruntăm cu un fenomen foarte interesant. Mie îmi place mai mult ținuta aceasta decât ce ai propus în ediția concept. Nu mă omor după pantofi. Aici pantofii arată mult mai bine și sunt mult mai bine integrați. Există similitudini, dar până și geanta e aleasă foarte bine.

Citește și: Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” într-o ținută roz. Tânăra i-a cucerit pe jurați: „Tu îl pui bine în evidență”

Alexandru Abagiu: Ai fi putut să modifici puțin direcția renunțând la acest papion. Nu mă omor după el. Ar fi mers de exemplu o panglică de mătase neagră. Atunci m-ai fi dus într-o altă direcție. O să îmi imaginez că papionul acesta este paionul corect și mă gândesc ce funcționează.

Maurice Munteanu: Aici ne confruntăm cu o problemă, pentru că și cromatica și direcția seamănă cu ce a propus în ediția concept. Eu am identificat aceste deosebiri și este ultima oară când vă mai permitem genul ăsta de repetiții.