Ținuta Milenei, aspru criticată de jurați. Milena a pășit încrezătoare în platoul celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră.

Tânăra a sperat că îi va impresiona pe jurați cu ținuta sa, însă din păcate pentru aceasta, cei trei nu au fost plăcut surprinși de look-ul ei.

Ținuta Milenei, aspru criticată de jurați. Nici Alina nu a fost impresionată: „De la apropiere nu îmi plac”

Alina a fost concurenta care a comentat ținuta Milenei. Tânăra a spus că i se pare simpatic look-ul competitoarei sale, însă a precizat că există și minusuri.

Citește și: Constanția, supărată pe colegele care au nominalizat-o spre eliminare! Alina și Beatrice au răbufnit: „Ești feblețea juraților!”

„Ești foarte simpatică, dar nu-mi place trandafirul lângă papion. Mi se par foarte amuzante sprâncenele, mi se pare că te luminează foarte mult de la depărtare, că de la apropiere nu îmi plac”,

a spus Alina

Maurice Munteanu i-a acordat nota 1 Milenei: „Nu e cea mai reușită”

Toți jurații i-au precizat Milenei că nu a reușit să introducă elemente actuale în look-ul cu care s-a prezentat în ediția concept. De departe însă, cel mai critic la adresa outfit-ului tinerei a fost Maurice Munteanu, care a spus că aceasta s-a costumat.

Alexandru Abagiu: „Pălăria pe care tu o porți este o pălărie specifică anilor 1850-1860. E foarte mare, nu respectă regulile unui clasic, nu am mătasea pe rever. Înțeleg, ți-ai lăsat manșetele mai lungi, dar în afară de asta?”

Citește și: Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” într-o ținută roz. Tânăra i-a cucerit pe jurați: „Tu îl pui bine în evidență”

Maurice Munteanu: „E frac. Trimiți mai degrabă către varietăți, către Constantin Tănase, nu e cea mai reușită dintre premiere. Cert este că nu ai făcut deloc interpretare, practic ești costumată.”

Raluca Bădulescu: „Știu că tu te frecventezi cu mai mulți oameni din oraș. Strict (n.red. nota) pentru faptul că ai referințe, te-ai documentat, ținuta însă nu-mi place.”

Milena a obținut cea mai mare notă din partea lui Alexandru Abagiu- trei, doi din partea Ralucăi Bădulescu și unu din partea lui Maurice Munteanu.