Milena de la Bravo, ai stil 2023 a ajuns la inima juraților și a concurentelor prin personalitatea ei. Concurenta reușește să aducă zâmbetul pe buze tuturor la fiecare ediție, însă alegerile ei vestimentare sunt de multe ori criticate. În ediția de luni seara, 1 mai 2023, Milena de la Bravo, ai stil 2023 a fost sfătuiră de celelalte fete că ținuta ar fi funcționat cu altă geantă, dar și alte sandale.

Carina: Nu îmi place geanta, parcă e un pic prea mult. Mi-ar fi plăcut una mai simplă.

Diana: Nu îmi place deloc geanta în combinația aceasta. Parcă nici sandalele nu sunt la fel de potrivite pentru rochie.

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță: „Sandalele sunt urâte!”

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Jurații i-au transmis că ar fi putut să pună în evidență rochia printr-o altă accesorizare, iar sandalele au fost elementul stilistic care au stricat look-ul. Alexandru Abagiu a comparat rochia aleasă de Milena cu un preș, deoarece geanta aleasă o face să pară dintr-un material ieftin. 

Citește și: Milena de la Bravo, ai stil 2023, primele declarații după ce a ajuns pe primul loc în clasament: „E foarte greu să recuperezi”. Câte steluțe a luat în această seară

Raluca Bădulescu: Ținuta are ea un potențial. Rochia aș fi vrut să fie din niște pene. Nu e urâtă rochia, te-ai gândit bine cu sandalele, cu nuanța aia.

Maurice Munteanu: Când văd aceste inserții transparente îmi crește tensiunea! Sandalele sunt urâte, nu le-ai ales cum trebuie pentru această rochie. Clutch-ul nu ar fi urât, dar în altă combinație și cromatică, și stilistică.

Alexandru Abagiu: Te salvează zona capului, pentru că transmiți ceva. Ai o față frumoasă, luminoasă. Îmi place că ți-ai prins părul. Nu îmi place deloc geanta, pentru că face rochia să pară foarte ieftină. Cum am văzut rochia m-am gândit la un preș. Pare a fi un look decent, mi-ar fi plăcut să pui rochia asta mai mult în valoare. Îmi pare rău, dar nu pot să îți dau Bravo, ai stil.