Milena, lecție de canto în platoul „Bravo, ai stil!”. Concurenta a deschis subiectul despre muzică, așa că Maurice Munteanu nu a stat pe gânduri și a rugat-o pe tânără să cânte ceva.

Milena, lecție de canto în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra i-a uimit pe jurați și pe colegele sale: „Orice om are voce”

Convinsă de Maurice Munteanu, Milena l-a acompaniat pe acesta, după care a fredonat câteva versuri din piesa ei preferată.

Milena: „Facem împreună vocalize în culise.”

Maurice Munteanu: „Dar cântă-ne ceva Milena.”

Milena: „Eu nu am voce.”

Maurice Munteanu: „Ba da, puiule. Orice om are voce.”

Citește și: Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului. Până atunci, concurenta a obținut trei steluțe din partea juraților: „În seara asta ești un personaj”

Iar Milena a ascultat îndemnul juratului și a decis să îi încânte pe cei prezenți, dar și pe telespectatori, cu calitățile sale vocale. Chiar dacă nu se așteptau neapărat la acest lucru, jurații au fost plăcut surprinși de prestația tinerei.

Ilinca Vandici: „Are voce chiar frumoasă.”

Maurice Munteanu: „Cum n-are voce? E Cerbul de Aur.”

Raluca Bădulescu: „Chiar ai voce, pe bune.”

Ținuta Milenei i-a adus trei steluțe tinerei: „Simpla ta prezență este suficientă”

Chiar dacă săptămânile trecute nu i-au adus prea multe steluțe tinerei, iată că zilele acestea a ieșit soarele pe strada Milenei.

Cei trei jurați au fost încântați atât de atitudinea optimistă a concurentei, cât și de piesele vestimentare pe care aceasta a decis să le poarte.

Raluca Bădulescu: „Costumul îți vine bine, ca să mai zicem ceva și de ținută, deși simpla ta prezență este suficientă. Pantalonii puteau să fie mai lungi, să acopere pantoful, dar nu e nenorocire. Îți vine bine costumul, e civilizățel. Sexy, propusă, zâmbitoare.”

Citește și: Alexandru Abagiu, despre ținuta Milenei la Bravo, ai stil 2023: „Este ceva indecent”. Câte steluțe a primit concurenta?

Maurice Munteanu: „Uite ce frumos vine oja roșie cu griul antracit, grafit, al costumului, superb. De ce n-ai cercei, mari, bogați? Trebuie să aveți curaj. Pantofii sunt foarte urâți, geanta e foarte urâtă. Dar, ce ne interesează este aspectul general. Nu-ți vine rău.”

Alexandru Abagiu: „Ai mers pe o variantă super clasică, îți stă bine, dar dacă ai fi vrut să faci ceva, gândește-te cum ar fi funcționat un negru cu argintiu la ochi.”

Cu ținuta de astăzi, Milena a reușit să obțină trei steluțe, spre marea ei încântare.