Sorina, acuzată că nu își face singură ținutele! Concurenta a reușit încă de la începutul sezonului să obțină multe steluțe și să fie, în mare parte pe placul juraților.

Iată însă că în cea de-a 12-a ediție a „Bravo, ai stil!” 2023, Sorina a fost pusă la zis de jurați, care au considerat că tânăra nu își mai face singură ținutele.

Sorina, acuzată că nu își face singură ținutele! Raluca Bădulescu a spus totul cu subiect și predicat: „Am dovada”

Sorina s-a prezentat în fața juraților cu o ținută compusă în mare parte din accesorii pe care tânăra a mărturisit că le-a împrumutat de la Rux și Opulența, fostă concurentă la emisiunea de fashion. Totuși, concurenta a admis acest lucru doar după ce Raluca Bădulescu a pus-o la zid.

Sorina: „La partea de accesorizare chiar nu am știut ce să pun.”

Raluca Bădulescu: „A știut persoana cu care lucrezi.”

Sorina: „Chiar nu lucrez cu nimeni.”

Raluca Bădulescu: „Vrei să vorbim serios? În cazul tău chiar am dovada. În cazul tău îți dau nume, prenume, Instagramul, tot. Ținuta pe care o porți este de la Rox și Opulență, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

Cizmele le-a purtat și ea în sezonul trecut. În gala trecută, accesoriile pe care le aveai la gât erau de la. Eu cunosc foarte bine ce poartă Rux. Lucrezi cu ea, ținuta este făcută de ea, sunt lucrurile ei.”

Sorina: „Eu mă cunosc cu Rux, Rux este prietena mea, am împrumutat mai multe piese de la Rux pe care eu le-am asociat. Ruxi nu mă ajută din niciun punct de vedere ca styling.”

Citește și: Milena de la „Bravo, ai stil 2023”, pusă la zid de către jurați: „Tu vrei să faci mișto de noi”. Cu ce geantă a ales să vină în competiție

Raluca Bădulescu: „De ce n-ai spus până acum că ești prietenă cu ea? Hai măi, chiar ne prostești așa.”

Sorina: „Am mai mulți prieteni care lucrează în lumea aceasta(...)

Am foarte multe cunoștințe care se ocupă cu haine.”

Raluca Bădulescu: „Și cu care faci ținutele?”

Sorina: „Nu. Am împrumutat accesorii de la ei. Și în următoarele ediții o să vin cu diferite accesorii pe care le-am integrat, dar asta nu înseamnă că îmi face ținuta.”

Nici Maurice Munteanu nu a fost convins de explicațiile Sorinei: „Cum explici?”

În discuție a intrat și Maurice Munteanu, care nu a fost deloc impresionat de explicațiile Sorinei. Tânăra nu a fost însă de acord cu acuzațiile juraților.

Maurice Munteanu: „Cum explici că de la un tip de styling care te reprezenta cumva și care avea elemente oarecum prăfuite. E vorba de un tot. Tipul ăsta de ochelar, cu cizmele accesorizate așa... De ce nu te-am văzut până acum. În general, s-ar fi văzut, s-ar fi presărat, ori către un foarte actual.”

Citește și: Luiza nu iese în evidență în ochii celorlalte concurente de la „Bravo, ai stil” 2023! Ce a putut spune Alina în culise: „Este inexistentă”

Sorina: „Raluca mi-a zis că Ruxi mi-a construit ținuta pentru această ediție. Ceea ce nu este corect.(...) Nu este adevărat, chiar nu este, și dacă se consideră cu acest subiect o să o aduc pe Rux în platou să spună adevărul.”