Luiza a venit în a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o energie molipsitoare, motiv pentru care nici Raluca Bădulescu nu s-a putut abține din a dansa în timp ce concurenta a defilat. Chiar și Ilinca Vandici a observat că în platou parcă a venit altă persoană.

Ilinca Vandici: Am chemat-o pe Luiza la defilare. Nu pe această tânără. Ce s-a întâmplat cu ea?

Luiza: Aveți altă Luiza!

Ilinca Vandici: Îmi place mult de ea!

Citește și: Luiza nu a reușit să impresioneze în prima gală a sezonului cu numărul 8. Ținuta concurentei de la „Bravo, ai stil!”, aspru criticată: „Ești ajutorul lui Moș Crăciun”

Luiza a fost criticată de unele concurente deoarece nu reușește să iasă în evidență în cadrul competiției.

La testimoniale, Alina a spus despre colega ei că a fost inexistentă până în acest moment în emisiune.

Alina: Până astăzi nu am prea văzut-o pe Luiza. Este inexistentă sau cel puțin a fost pentru mine până acum. Nu este nici vocală ca moment, ca ținută.

Luiza de la „Bravo, ai stil” 2023, despre comentariul făcut de Alina: „Până acum am fost tăcută”

Comentariul făcut de Alina a ajuns și al urechile Luizei, care a mărturisit că încă nu se simte confortabil, motiv pentru care a vorbit doar când a fost întrebată.

Luiza: Până acum am fost tăcută. Nu sunt obișnuită cu mediul, dar sunt convinsă că o să mă obișnuiesc. Am stat la locul meu, am vorbit când am fost întrebată. Mi-a fost așa rușine cumva, sunt rușinoasă.

Au fost și colege care nu au împărtășit aceeași părere precum Alina. Carina a mărturisit în culise că i s-a părut un comentariu total nepotrivit.

Carina: Luiza mi se pare reală. Când am auzit comentariul ăsta mi s-a părut total nepotrivit, pentru că ea are momente în platou când vorbește de nu se mai oprește.

Alina: Ce văd acum pentru mine e un șoc. Te-am remarcat acum.

Ilinca Vandici: Rușinea ta are legătură cu ieșirea ta din platou? De atunci parcă nu ai mai fost tu.

Luiza: Cumva m-a abținut, mi-a fost frică să arăt mai mult, să vin cu ceva ce aș gândi eu, că poate nu e pe placul celor din jur.

Nu mă pot deschide până nu cunosc oamenii. Nu am simțit până acum să mă dezlănțui. Am mai multe personalități și alternez. Am scos la iveală o parte din mine.

Ce au spus concurentele despre ținuta Luizei

Despre ceea ce privește ținuta Luizei din ediția de miercuri, 12 aprilie 2023, părerile au fost din nou împărțite în rândul concurentelor. Look-ul nu i-a impresionat nici pe jurați, care așteaptă mai multe din partea concurentei. Cu toate acestea, Luiza a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu.

Sorina: Am rămas șocată, nu îmi vine să cred că ești tu. Îmi plac foarte mult încălțările cu acești pantaloni, jacheta îmi place și ea. Aș fi pus altă geantă, în rest îmi place.

Iris: Puteai eventual să îți prinzi două codițe. Înțeleg cromatica, dar nu sunt vreo fană. Nu îmi prea plac pantalonii cu botinele, aș fi spart cu puțină culoarea măcar la geantă. Aș fi dus ținuta un pic mai departe.