Accesoriile Luizei au stârnit amuzamentul. Luiza s-a pregătit pentru ce-a de-a cincea ediție a emisiunii fenomen și și-a ales cu atenție o ținută pentru a petrece o noapte de neuitat într-un club, pe urmele lui Justin Bieber.

Accesoriile Luizei au stârnit amuzamentul. Jurații au izbucnit în hohote de râs

Luiza a reușit să construiască un look care a fost pe placul celorlalte aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

„Îmi place foarte mult look-ul pe care îl ai. Aș fi schimbat totuși pantofii, să se asorteze mai bine cu rochia, să fie mai strălucitori, mai altfel.”, a fost părerea Milenei, față de ținuta Luizei.

Chiar dacă nici juraților nu le-a displăcut outfit-ul, aceștia nu au putut să se abțină față de anumite piese, care le-au stârnit extrem de tare amuzamentul.

Citește și: Astăzi, în primul episod al serialului “Sisi”, de la ora 22:00, la Kanal D2. O situaţie primejdioasa îi aduce împreună pe Elisabeta de Bavaria si pe Franz Joseph I al Austriei

Maurice Munteanu a întrebat-o pe concurentă de unde a achiziționat cerceii, însă a observat și cureaua cu inițiale gravate pe cataramă.

Maurice Munteanu: „Ție ți se pare că cerceii ăia se potrivesc la look-ul pe care l-ai conturat? Doar pentru că au pene maro.(...)

Deci a intrat într-un magazin, vede cerceii și dă bani și îi cumpără. Același lucru putem spune și despre geantă. Pe curea stau și doua „C”-uri.”

Ilinca Vandici: „Nu sunt două „C-”-uri, e un „J” și un „C””

Raluca Bădulescu: „De la Jean de la Craiova e cureaua?(n.red. râde) Îl pupăm pe Jean mult de tot.”

Maurice Munteanu: „Sunt de acord cu colegele tale. S-a reușit punerea în scenă a unui picior. Te avantajează forma pantofului, vârful, bareta, fac un picior foarte ușor și o gleznă fină. S-a nimerit și cromatică pentru că întotdeauna paietele astea pe maron, e o rețetă care funcționează. Repet, nu intru în accesorizare, în calitatea și în alegerea accesoriilor, dar look-ul e ok.”

Raluca Bădulescu a deschis război împotriva pantofilor Luizei

Spre deosebire de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu nu a vrut să comenteze cerceii, ci pantofii pe care tânăra concurentă i-a purtat în platoul emisiunii.

Raluca Bădulescu: „Eu am constatat oricum pasiunea ta către pantofi. Sunt tot dintr-un vintage, nu?”

Luiza: „I-am luat de la o rudă.”

Citește și: Maurice Munteanu s-a ridicat de pe scaun după ce a văzut ținuta Constanției! Ce a putut face juratul: „Săraca copilă”

Raluca Bădulescu: „Ce rudă mămică?”

Maurice Munteanu: „E un unchi probabil.”

Raluca Bădulescu: „Ai venit cu cizmele care mâncau oameni, acum ai zis să ai și pantofii.(...) Ai conturat un look foarte bun, rochia asta șampanie, wet look-ul. Detaliile care fac muzica în orice ținută șchioapătă rău, dar ai o ținută, un picior, un ochelar.”

Până la urmă, în ciuda cerceilor și a genții criticate de jurați, Luiza a reușit să obțină cele trei steluțe mult dorite.