În a cincea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Constanția a venit în fața juraților cu o ținută pentru notar. În povestea ei, concurenta a dezvăluit că s-a pregătit pentru a intra în posesia unei moșteniri din partea unchiului ei. Carina i-a criticat ținuta Constanției, căreia i-a spus că mai bine ar arunca geanta, deoarece este foarte urâtă și nu se potrivește ținutei.

Carina: Îmi place costumul, dar mi se pare că geanta nu face parte din context.

Papornița aia este urâtă. Nu îmi place nuanța, nu are nicio formă, dar în rest e impecabil. Nu se potrivește din perspectiva mea, e urâtă. Cred că tot vișiniu aș fi pus.

Maurice Munteanu i-a aruncat geanta Constanției: „Aruncă oroarea aia!”

În timpul discuției dintre Carina și Constanția, Maurice Munteanu s-a ridicat de la masa juriului și a decis să facă o schimbare la ținuta concurentei.

Juratul a luat geanta Alinei și i-a dat-o Constanției, nu înainte să îi ia geanta pe care o avea deja și să o sfătuiască să o arunce.

Maurice Munteanu: Săraca copilă, săraca copilă. Ia asta, dragă, și aruncă oroarea aia!

Ce au spus jurații despre ținuta Constanției

Cei trei jurați au sfătuit-o pe Constanția să încerce să vine cu look-uri mai diferite, deoarece ținutele ai au început să devină mai repetitive.

Chiar dacă alegerea genții a fost una nefericită, concurenta a reușit să obțină trei steluțe.

Citește și: Constanția a scos-o din minți pe Raluca Bădulescu. Jurata a răbufnit: „Mă cam enervez. Toate sunteți pământ de flori”

Maurice Munteanu: Ce aveai înainte nu este o geantă. E ceva atroce, e sinistră. Dacă vreți o geantă mare, intrați într-un magazin pe Calea Victoriei, nu pot să fac reclamă, găsiți acolo sacoșe din piele, cu o formă firească.

Aia nu e geantă! E foarte urâtă! Proporția e greșită, e sinistră! Și ce ai în piept? Un mărțișor? Îți vine bine look-ul, e cam înalt tocul pentru această lungime a pantalonului.

Alexandru Abagiu: Îți vine foarte bine costumul, e puțin repetitiv ca și gamă cromatică pe care ai mai abordat-o. Ai avut multe marouri. Îmi place cum îți vine, dar îți atrag atenția faptului că e treia oară când te văd cu același tip de păr, machiaj și mi-aș dori să te mai joci.

Raluca Bădulescu: Nu trebuie să ne blocăm în povești. Trebuie să mai schimbi puțin. Ai conturat un look sobru, dar care îți vine bine.