În ediția de marți seara, la „Bravo, ai stil” 2023, Iris a venit în fața telespectatorilor și a juraților cu o ținută retro. Concurenta a mărturisit în platou că, îmbrăcată cu această ținută, ea își dorește să facă o pictură rupestră pe o mașină scumpă și sport.

Citește și: Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 vede viața în roz, însă nu i-a cucerit pe jurați. Ținuta haioasă a concurentei a atras un val de critici: „Este ceva rău”

Atunci când a fost nominalizată să își dea cu părerea despre ținuta lui Iris, Alina a mărturisit că nu ar putea niciodată să se îmbrace în acest stil. Ea a dezvăluit că nu poate comenta o ținute pe care nu ar putea să o poarte vreodată. 

„Dacă vreodată în viața asta mă vedeți îmbrăcată așa, să mă aruncați! Nu pot să o comentez neapărat. Îmi place cum îi vine ei, dar nu e stilul meu, nu aș purta niciodată! E o zonă pe care nu aș încerca-o”,

a declarat Alina.

Cum au reacționat jurații, după ce au văzut ținuta Aline în a treia ediție „Bravo, ai stil” 203

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au avut multe comentarii legate de ținuta lui Iris din această seară. Regina Regească i-a transmis concurentei că a combinat multe piese vestimentare nepotrivite, iar Maurice Munteanu i-a atras atenția asupra accesoriului din păr. Alexandru Abagiu a fost singurul care a fost convins de look-ul lui Iris, asta datorită machiajului, care a avantajat-o în această ediție. 

Raluca Bădulescu: Iris, ce ne facem noi astăzi? Alegerea lenjeriei intime la vedere a răscolit lumea fashionului, dar este prea mult. Toată ținuta are un aer ponosit. Piesele sunt noi, dar cromatica întristează, lasă omul pe gânduri. Tu treci pe stradă și decoltată, decupată și cu lenjeria la vedere. Ce e cu acele două curele, ce e cu geanta?

Maurice Munteanu: Nu mi-a plăcut niciodată cleștele de păr, mă deprimă!

Alexandru Abagiu: E esența țopismului. E ceva rău! Look-ul funcționează pentru mine din punctul de vedere al părții de beauty. De la mine ai Bravo, ai stil.

În a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023, Iris a obținut o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu.