Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, alături de jurații emisiunii- Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu- și-au spus primele impresii despre concurentele sezonului 8. Emisiunea de modă a debutat pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, cu o ediție specială, în ziua lansării a postului de televiziune Kanal D2.

Citește și: Ce a observat Alexandru Abagiu la ținuta Alinei de la „Bravo, ai stil” 2023! Le-a spus tuturor concurentelor să țină cont de asta: „Ai exagerat puțin”

Ilinca Vandici și-a spus părerea despre cele 10 concurente, despre care spune că au venit cu lecția învățată din celelalte sezoane și sunt mai mult decât pregătite pentru această experiență.

„Concurentele sunt superbe. Nu există să nu aibă vreun răspuns sau să trebuiască să le întreb eu, să încerc să scot un răspuns de la ele. Au personalități puternice, știu exact care e scopul, știu exact de ce au venit aici”,

a declarat Ilinca Vandici, în emisiunea ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Jurații „Bravo, ai stil” 2023, primele impresii despre concurentele sezonului 8

Cei trei jurați ai emisiunii Bavo, ai stil 2023- Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu- au făcut și primele declarații despre concurentele sezonului 8. Raluca Bădulescu este de părere că cele 10 concurente, pe lângă frumsețe, au personalitatea și voința pentru acest show.

„Totul în jurul meu arată splendid. Totul strălucește. Am lipsit foarte mult timp de pe micile ecrane, e cași cum n-am plecat niciodată. Pentru noi chiar este acasă, chiar este familie. E tot ce ne dorim mai mult, să fim aici cu toții.

Foarte multe concurente din sezonul actual fac parte din generația care acum câțiva ani de zile se uitau la Bravo, ai stil și visau să intre, dar nu aveau vârsta necesară.

Pentru noi e complimentul suprem. Știu vorbele, știu concurentele, sunt foarte pregătite. Știu tot ceea ce se întâmplă”, a declarat Raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu a dezvăluit că multe dintre concurente s-au făcut remarcate încă de la prima ediție, asta deoarece personalitatea lor a reușit să cucerească jurații.

„Fetele sunt la prima experiență de genul acesta.

Îmi place foarte mult cum arată noul platou Bravo, ai stil și eu am emoții pentru ele. Deja am identificat câteva personalității extrem de puternice chiar de la prima ediție”, a remarcat Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu  este cel mai nou membru al juriului „Bravo, ai stil” 2023 și s-a declarat extrem de fericit că face parte din această echipă.

Juratul așteaptă cu nerăbdare să vadă modul în care concurentele vor evolua de-a lungul emisiunii.

„Platoul Bravo, ai stil este un platou impresionant și intimidant în același timp. Poate fi așa apăsător, ceea ce se produce aici e magic. Sunt super fericit că fac parte dintr-un sezon în care revenim la formatul inițial. Mi se pare interesant, pentru că e mult mai ofertant, poți să vezi toate acele trăiri, toate fantasmele din mintea fetelor și cum le pun ele în practică”, a spus Alexandru Abagiu.

Când și unde puteți urmări „Bravo, ai stil” 2023

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, se difuzează pe Kanal D2 de luni până vineri, de la ora 19:00, doar pe Kanal D2, noul canal de TV din portofoliul Dogan Media International.

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.

Emisiunea "Bravo, ai stil!" poate fi urmărită atât pe Kanal D2, cat si online, live pe Kanal D2, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.