A doua ediție a competiției „Bravo, ai stil”, sezonul 8, a adus în platou ținute diverse, dar și momente amuzante. Primele tensiuni au început să apară între concurente, care își doresc să le dovedească juraților că au creat ținute demne de trei stele!

Citește și: Andreea a demontat ținuta lui Jasmine, la „Bravo, ai stil” 2023. Apariția tinerei nu a convins-o pe cealaltă concurentă: „Mie nu-mi place chestia asta”

Jasmine a vrut să încerce un look diferit în a doua ediție a show-lui, însă au fost câteva detalii care le-au atras atenția juraților. Concurenta de la „Bravo, ai stil” 2023 a dezvăluit că a pregătit ținuta special pentru o întâlnire la cofetărie.

„Astăzi mă duc cu Luță, la o întâlnire, să mâncăm o prăjitură la cofetăria Capșa”, a declarat Jasmine, în platoul „Bravo, ai stil” 2023.

Ce au spus jurații despre ținuta Jasminei, în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023

Maurice Munteanu  a sfătuit-o pe Jasmine să fie mai atentă la detalii, în special la accesorii. Chiar dacă ar mai fi schimbat anumite elemente stilistice, juratul este de părere că ținuta îi vine bine.

„E un look civilizat, e o rețetă clasică.

Una peste alta este o ținută care îți vine bine, cu atenție la accesorii”, a fost comentariul oferit de Maurice Munteanu.

Raluca Bădulescu a fost mult mai directă legat de ținuta pe care Jasmine a ales să o poarte în a doua ediție. Jurata i-a transmis că a ales o ținută sigură și nu s-a străduit să aducă ceva mai diferit și spectaculos în platou.

„Ținuta pe care o porți se încadrează în anii '70, așa cum a zis Maurice. Ținuta pe care o porți tu este o ținută și are un styling foarte basic. Nu te-ai străduit”, i-a transmis Raluca Bădulescu concurentei.

„Am încercat să fac ceva mai vechi”, a fost răspunsul dat de Jasmine.

Alexandru Abagiu a fost dezamăgit de machiajul pe care Jasmine a ales să îl poarte în această seară, motiv pentru care a ales să jurizeze look-ul cu ochelarii la ochi.

„Nu știu cât de practică e ținuta asta pentru a mânca o savarină. E ca și cum ai pleca cu șervetul la gât. Aș fi prefera un poncho mult mai vizibil. Te prefeream mai mult cu ochelarii la ochi, acum că am văzut sclipiciul ăla.

O să mă prefac că n-am văzut. O să te jurizez cu ochelarii la ochi, cu eșarfa asta nonșalantă”, a remarcat Alexandru Abagiu.

Jasmine de la „Bravo, ai stil” 2023  a obținut trei steluțe din partea juraților și le-a promis că data viitoare va veni cu ceva diferit, mai imprevizibil.