Andreea a demontat ținuta lui Jasmine. Prima ediție a sezonului 8 din „Bravo, ai stil!” a adus deja tensiuni în platoul emisiunii de la Kanal D2.

Jasmine a pășit în fața camerelor într-o ținută de culoare neagră, care nu a impresionat-o deloc pe Andreea. Totuși, vestimentația a fost pe placul celor trei jurați, care i-au acordat trei steluțe lui Jasmine.

Andreea a demontat ținuta lui Jasmine. Studenta la medicină i-a spus în față competitoarei sale ce crede despre vestimentația ei

Jasmine a pășit încrezătoare în noul platou al emisiunii de fashion și a dezvăluit că în ediția din 2 aprilie s-a pregătit pentru o vizită într-un club din Miami, unde a petrecut până în zori.

„Prietena mea cea mai bună este împreună cu un rapper celebru, noi suntem la Miami acum, și după ce el a terminat de prestat în club, am rămas la un after party.”

, a fost povestea pe care Jasmine a pregătit-o pentru a-i impresiona pe jurați și pe telespectatori.

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima intalnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Chiar dacă tânăra era foarte încrezătoare în ținuta sa, care s-a dovedit ulterior a fi o alegere bună, iată că Andreea nu a fost nici pe departe la fel de încântată de piesele pe care Jasmine le-a combinat la debutul celui de-al optulea sezon al emisiunii.

„Nu-mi place că e all black, mie nu-mi place chestia asta, îmi plac culorile, fusta trebuia să fie mai lungă. Îmi place că ai asortat, cred că ochelarii au o ramă argintie”, a spus Andreea, despre ținuta celeilalte concurente.

Viața lui Jasmine s-a schimbat complet de când a devenit concurentă la „Bravo, ai stil!”

Pentru multe concurente care au luat parte la competiția de fashion pe parcursul sezoanelor precedente, „Bravo, ai stil!” a reprezentat un punct din care

viața lor s-a schimbat. Iată însă că acest lucru s-a petrecut deja în viața studentei la Facultatea de Litere, chiar de la prima ediție, așa cum a mărturisit chiar aceasta.

Citește și: Monica Anghel a devenit antrenor de fitness, după ce a slăbit miraculos: „Nu o fac pentru bani” Vedeta are acum același număr de kilograme ca la 24 de ani

„Parcă totul e diferit. Adică viața mea până la „Bravo, ai stil!” era o viață simplă, a unei adolescente de 21 de ani, care merge la facultate, care se ocupă de învățat, de proiecte, care are un job part-time și cred că, competiția mi-a schimbat vibe-ul și dinamica iar acum sunt întru totul în această competiție.”, a povestit Jasmine în fața Ilincăi Vandici.