Cine este Jasmine, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Noul sezon din cea mai iubită emisiune de fashion din țara noastră a debutat pe 2 aprilie, la noul post de televiziune, Kanal D2

Telespectatorii au șansa de a le cunoaște mai bine pe cele zece concurente care vor încerca să îi impresioneze pe jurați pe parcursul sezonului cu numărul 8. Printre aceste tinere se află și Jasmine, o concurentă pasionată de modă, care își dorește să ajute la schimbarea sistemului educațional. 

Cine este Jasmine, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? 

Jasmine are 22 de ani, s-a născut și locuiește din Capitală, unde și studiază la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București. Fiindcă este în ultimul an de studiu, dar și pentru că este pasionată de filologie și literatură, concurenta și-a propus că în viitorul nu foarte îndepărtat să devină profesoară de Limba și Literatura Română. 

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima intalnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Astfel, tânăra își dorește să ia parte la schimbarea sistemului de învățământ din țara noastră, pentru că aceasta este convinsă de faptul că acest lucru trebuie să înceapă cu generația actuală de tineri. 

Articolul vestimentar preferat al Jasminei de la „Bravo, ai stil!” 2023. Se găsește în garderoba tuturor 

Jasmine se autocaracterizează drept o persoană extrovertită și onestă, cu un stil vestimentar modern, unic și actual. În ceea ce privește articolul de îmbrăcăminte fără de care concurenta din noul sezon „Bravo, ai stil!” nu ar putea să trăiască, acesta este unul foarte comun, care nu costă mult și care cu siguranță se găsește în dulapul multor români. Este vorba despre o cămașă albă, simplă. 

Tânăra consideră că emisiunea este un test de rezistență pentru ea, care o va supune presiunii, stresului și oboselii.

De aceea, aceasta își dorește ca cei de acasă care o plac să o susțină. 

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

„Sunt din București, anul acesta o să termin Facultatea de Litere și în principiu mi-aș dori să devin profesoară de Limba și Literatura Română.

Îmi place să lucrez cu copii și cred că se poate produce o schimbare în țara asta cu ajutorul nostru, generația tânără. În cadrul competiției, cred că voi fi o concurentă puternică, sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile, cât sunt fondate bineînțeles. Stilul meu este casual elegant. Îmi place foarte mult să port cămăși și cred că o cămașă albă este elementul meu vestimentar favorit.
Mi-aș dori să experimentez tot ce ține de această competiție, să învăț lucruri noi. Sunt o persoană sinceră și în această competiție am multe lucruri de arătat. Dacă aveți părerea asta despre mine susțineți-mă în cadrul competiției și până la final”
, a spus Jasmine în cadrul clipului de prezentare din prima ediție a sezonului 8. 

Nu uitați să urmăriți noul sezon „Bravo, ai stil!” de luni până vineri, de la ora 19:00, la noul post de televiziune, Kanal D2.