În a doua ediție a show-lui „Bravo, ai stil” 2023, Carina a purtat o ținută pentru a ieși în parcul Herăstrău, având în vedere că s-a mutat recent în București. Apariția concurentei a adus la suprafață un subiect dezbătut tot mai des de fete în culise, mai exact, despre tensiunile care încep să crească de la ediție la ediție. 

„Dat fiind faptul că m-am mutat recent în București, o să merg puțin prin parcul Herăstrău, poate o să mănânc ceva”,

a declarat Carina de la „Bravo, ai stil” 2023.

După prima ediție a emisiunii, Carina a declarat că este doar o chestiune de timp până când vor ieși la suprafață adevăratele conflicte dintre concurente.

„O să iasă circ! O să ne criticăm și nouă nu ne place să fim criticate”, a declarat Carina, în culisele „Bravo, ai stil” 2023.

Citește și: Carina a spart gheața la „Bravo, ai stil!” 2023. Povestea și ținuta concurentei i-au adus trei steluțe din partea juraților: „E o alegere bună”

Mai multe dintre concurente au fost de acord cu remarca făcută de Carina. Iris a mărturisit că este o chestiune de zile până când vor începe criticile.

„Acum suntem deocamdată odihnite.

N-am intrat încă în pâine. Suntem o cutie de estrogen aici, după cum se vede. Nu mai durează mult, vreo două, trei ediții”, a spus Iris.

„Da, am spus asta. Femeilor nu le place în general să fie criticate. Dacă este o critică constructivă și spusă într-un mod ok și plăcut, atunci și eu pot accepta o critică. Dacă cineva mi-o spune urât, într-un ton mai neplăcut, există posibilitatea să reacționez într-un mod neplăcut”,

a mai adăugat Carina, în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023.

Carina, în fața juraților! Ce au spus despre ținuta concurentei în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023

Ținuta Carinei nu i-a impresionat deloc pe jurații „Bravo, ai stil”. Alexandru Abagiu i-a complimentat machiajul concurentei, motiv pentru care i-a dat și un calificat pe măsură. Raluca Bădulescu a comparat ținuta Carinei cu una de mers la mall.

Maurice Munteanu: Ținuta pe care o porți tu în seara asta e una foarte basic, nu e nimic în nicio direcție. E ceva foarte, foarte simplu. Nu îmi plac bocancii, nu îmi place rochia.

Raluca Bădulescu: Ținuta pare făcută la mișto, de parcă mergi la mall.

Alexandru Abagiu: Pentru o ieșire în parc îmi place cum arăți, cel puțin în partea de sus.

Îmi place că ți-ai ales bocanci. Pe partea de beauty e ce trebuie. Îmi place că ești proaspătă și, din punctul meu de vedere, lucrurile funcționează.

Carina de la „Bravo, ai stil” 2023 a primit o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu.