Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece fete au intrat în cursa pentru a primi titlul de Cea mai stilată femeie din România, la emisiunea „Bravo, ai stil!”, difuzată doar pe Kanal D2. Iată tot ce trebuie să știți despre Carina, concurentă la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. A absolvit Facultatea de Drept

Carina are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Concurenta de la “Bravo, ai stil!”   își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv. Tânăra spune despre ea că este o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă. Ea a recunoscut că este o persoană care se enervează ușor, iar această latură a ei este posibil să iasă la suprafață în cadrul competiției.

„Dacă vă uitați la emisiunea asta, promit că o să vă placă de mine. De profesie sunt jurist, dar nu activez. M-am hotărât să mă înscriu la Bravo, ai stil, pentru că am vrut să ies din zona mea de confort. Sunt o fire altruistă, îmi place să ajut atât oamenii, cât și animalele. Un defect pe care l-aș avea este că mă enervez destul de ușor.

Cred că în competiția Bravo, ai stil o să mă enervez, e foarte posibil. Suport critica, dar una e să îmi spui că cizmele sunt oribile sau machiajul e oribil, alta e să îmi spui că poate ar fi mers alt machiaj, altă pereche de pantofi”, a declarat Carina de la „Bravo, ai stil” sezonul 8. 

Carina de la „Bravo, ai stil” sezonul 8, dezvăluiri înainte de începerea competiției: „Nu am venit cu o strategie”

Tânăra de doar 24 de ani a declarat că nu a venit în competiția „Bravo, ai stil!” 2023 cu o strategie pregătită. Carina își dorește să trăiască momentul și se autodepășească. Le-a promis susținătorilor ei că nu îi va dezamăgi, motiv pentru care îi invită să o susțină în parcursul competiției.

„Dacă vă uitați la emisiunea asta, trebuie să știți că sunt cea mai sinceră persoană de aici.

Sunt timidă la început, după explodez așa, ca o floare. Nu am venit cu o strategie, pur și simplu o să trăiesc momentul și cam atât. Sunt aici să mă autodepășesc, să învăț lucruri noi și vă promit că dacă o să mă votați în această competiție nu o să vă dezamăgesc. Vă pup și vă iubesc!”, le-a transmis Carina tuturor fanilor emisiunii.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Pe Carina o puteți urmări în noul sezon al show-lui fenomen „Bravo, ai stil!”, care începe din 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, doar la Kana D2. Competiția va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00.

„Bravo, ai stil” sezonul 8. Emisiunea va fi difuzată pe Kanal D2

După aproape un an de pauză, „Bravo, ai stil!” revine pe micile ecrane cu al 8-lea sezon. Noi concurente vor veni în fața telespectatorilor și vor încerca să îi cucerească pe cei de acasă, însă și pe jurați. Sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil!” va fi difuzat la Kanal D2, chiar în prima zi de emisie a noii stații de televiziune. 

Emisiunea „Bravo, ai stil” a fost o adevărată rampă de lansare pentru fostele concurente, care au ajuns celebre în România. Emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și a cucerit publicul încă de la primul sezon.