Alina este una dintre cele zece concurente de la „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8. În prima ediție, tânăra de 29 de noi a debutat pe podium cu o ținută albă, fiind alcătuită dintr-un costum, pe care l-a accesorizat cu o geantă de aceeași culoare și un machiaj care i-a atras imediat atenția juratului Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu, remarcă la adresa Alinei de la „Bravo, ai stil” 2023: „Ai exagerat puțin”

Alexandru Abagiu a fost primul jurat care a comentat ținuta aleasă de Alina în prima ediție „Bravo, ai stil” 2023. Cel mai nou membru de la masa juriului a complimentat-o pe concurentă pentru ținută și pentru atitudine, însă nu a putut să nu remarce faptul că a exagerat cu iluminatorul în zona pieptului.

Alexandru Abagiu: Mi se pare că ai o alură foarte impozantă, mi se pare foarte bine funcționează culoarea cu culoarea pielii tale.

Vreau să te întreb chiar de la început, te-ai machiat tu sau te-a machiat cineva aici?

Alina: Parțial, mi-am făcut singură sprâncenele, buzele și conturing-ul, în rest m-au machiat fetele.

Alexandru Abagiu: Ești foarte proaspătă și foarte stres. Voiam să întreb de decolteu.

Alina: Sinceră să fiu am transpirat puțin.

Alexandru Abagiu: Ai exagerat puțin.

Alina: Nu am exagerat, adică mi-am pus puțin iluminator, dar cum e foarte cald aici în platou am și transpirat.

Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România, le-a sfătuit atât pe concurente, cât și pe cei din fața micilor ecrane, să aibă grijă cu iluminatorul în zona decolteului, deoarece rezultatul poate fi unul diferit față de cel dorit.

Alexandru Abagiu: Un truc pe care putem să îl dăm mai departe este să nu folosim tot timpul iluminator cu textură foarte fină pe zona respectivă, pentru că adesea poate fi citit ca fiind transpirație, dar știm că nu e așa. Te admir, ai o prezență foarte vie, foarte proaspătă în contextul ăsta de show și abia aștept să văd ce faci mai departe.

Ce au spus ceilalți jurați despre prima ținută a Alinei la „Bravo, ai stil” 2023

Maurice Munteanu a avut mai multe remarci legate de ținuta Alinei, însă a decis să păstreze detaliile pentru edițiile următoare.

„Nu o să intru în detalii de astăzi, pentru că este prima ediție. Nu îmi plan neapărat detaliile de tull de pe mâneca sacoului.

Mi-ar fi plăcut ca pantalonul să fie mult mai strâns. Nu pot să spun că îmi place foarte mult wet look-ul, dar te prinde foarte bine tipul ăsta de coafură masculină. Nici după geantă nu pot să spun că mă omor, per total este o ținută explozivă”, a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Raluca Bădulescu a felicitat-o pe Alina, deoarece a reușit să aducă în platou unul dintre cele mai mari trenduri ale anului 2023, mai exact perlele.

„Îmi place foarte mult că te-ai îmbrăcat în alb. Îți stă foarte frumos, îmi place albul. Mă bucur că tu ai sesizat trendul perlă, care izbește din toate părțile. Tu ești o perlă”, i-a transmis Raluca Bădulescu concurentei.

Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 a reușit să treacă cu succes peste primul ei moment din competiție, mai ales că a primit trei steluțe din partea celor trei jurați.