Beatrice a venit în a doua ediție a competiției „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută pentru petrecerea burlăcițelor! Concurenta a mărturisit că și-a creat singură propria ținută, element care a fost apreciat de unii dintre jurați.

„Ilinca, se mărită Mona mea! Cea mai bună prietenă a mea se mărită! Noi mergem în New York să explorăm, să ne distrăm și să o facem lată”,

este povestea spusă de Beatrice în fața juraților.

Alexandru Abagiu, luat prin surprindere de Beatrice: „Aș aprecia să mă și asculți”

Alexandru Abagiu a apreciat modul în care Beatrice și-a stilizat părul în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023, însă i-a oferit un sfat important în materie de beauty. Juratul i-a recomandat să nu mai folosească în machiaj culori din hainele pe care le poartă, deoarece nu se potrivește.

Citește și: Beatrice de la „Bravo, ai stil” 2023, cu ochii în lacrimi! Cine este persoana căreia îi datorează pasiunea pentru modă: „Mi-am dorit foarte mult să ajung aici ca să mă vadă”

Alexandru Abagiu: Te felicit pentru partea de beauty, îmi place cum ți-ai organizat părul. Un lucru trebuie să știi din partea de beauty, încercăm să nu aducem culorile din hainele noastre pe fața noastră.

Te îmbraci în albastru, te machiezi cu albastru. Încercăm să nu facem asta. Îți era foarte la îndemână. Culoarea cu care se creează magnetismul ăla este...

Beatrice l-a întrerupt pe jurat din discurs, lucru care l-a deranjat pe Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu: Care este? Te întreb? Culoarea complementară a verdelui? Aș aprecia să mă și asculți când vorbesc.

Beatrice: Iartă-mă te rog! Culoarea complementară a verdelui e roșu.

Alexandru Abagiu: Ți-ai dat răspunsul. Un ruj roșu ar fi funcționat foarte bine în contextul ăsta. Aș fi apreciat o manichiură cu roșu și totul ar fi funcționat corect.

Beatrice și-a justificat alegerea prin faptul că a vrut să își pună în evidență culoarea ochilor, fiind verzi, motiv pentru care a vrut să folosească aceeași culoare.

Răspunsul l-a făcut pe Alexandru Abagiu să nu îi ofere steluță concurentei. În schimb, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu i-au dat calificativul „Bravo, ai stil” concurentei.