Beatrice i-a cucerit pe jurații „Bravo, ai stil!” cu ținuta ei nonconformistă! Sezonul 8 din „Bravo, ai stil!” a debutat pe 2 aprilie, la noul canal de televiziune, Kanal D2 Cele zece concurente au avut prima ocazie de a le arăta atât juraților că merită să fie aspirante a titlului de „cea mai stilată femeie din România”.

Cu această ocazie, Beatrice a ținut ca apariția ei să fie unică și memorabilă, așa că a prezentat un outfit nonconformist, la care telespectatorii nu se așteptau.

Beatrice i-a cucerit pe jurații „Bravo, ai stil!” cu ținuta ei nonconformistă! Concurenta a mărturisit cine i-a insuflat pasiunea pentru haine

Beatrice este economist, însă în același timp activează și în domeniul vestimentar. Tânăra a mărturisit că pasiunea ei pentru modă a pornit de la o fostă vecină din orașul natal, care a învățat-o să croiască.

„Ținuta aceasta(n.red.

pe care a purtat-o în ediția din 2 aprilie) nu este orice ținută, este prima ținută cu care am urcat pe podium, în 2017, la prima mea prezentare de modă. Aveam 18 ani, eram un copil. Cei care m-au primit la acea prezentare și-au asumat un risc până la urmă, că nu aveam studii în domeniu, Facultatea de Design am început-o abia ulterior, și este cusută de o persoană foarte dragă mie, datorită căreia sunt astăzi aici și datorită căreia am ales drum.
Este vorba de vecina mea din Uriu, localitatea în care am crescut eu, și astăzi sunt aici. Doamna este destul de în vârstă și mi-am dorit foarte mult să ajung aici ca să mă vadă.”
, a spus Beatrice, în prima ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Ce-a pățit Alexandra Ungureanu în platoul “Bravo, ai stil!”: “De ce plâng? Nu mă așteptam…”

Imediat după ce a menționat-o pe cea care i-a fost mentor, ochii lui Beatrice s-au umplut de lacrimi. Chiar dacă emoțiile au copleșit-o, tânăra a încercat să rămână puternică și i-a mulțumit în mod public fostei sale vecine pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit pe parcursul timpului.

Beatrice, reacție acidă după ce Iris i-a criticat apariția

Iris a fost concurenta care și-a exprimat opinia față de apariția lui Beatrice din prima ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”.

Tânăra nu a fost deloc impresionată de ținuta și machiajul pe care Beatrice le-a adus pe scenă pentru că, în opinia lui Iris, Beatrice nu și-a pus în valoare frumusețea.

Tânăra economistă a reacționat imediat și a precizat că nu își dorește să se facă remarcată în această competiție prin frumusețea sa, ci prin alte calități pe care le are.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

„Nu am venit aici să fiu simplă, să fiu frumoasă. Frumoasă pot să fiu și acasă. Nu am venit la „Bravo, ai stil!” să se vadă că sunt frumoasă”, a fost reacția lui Beatrice față de comentariul pe care l-a făcut Iris.

Chiar dacă nu le-a dat gata pe colegele ei prin apariția din prima ediție a emisiunii de fashion, jurații au fost plăcut surprinși de apariția lui Beatrice și i-au oferit trei stele.