„Bravo, ai stil!” a avut premiera astăzi, 2 aprilie, pe noul canal de televiziune Kanal D2. În platoul de excepție

al show-ului au pășit cele 10 concurente pe care telespectatorii le vor urmări pe parcursul sezonului cu numărul 8 al emisiunii de fashion. 

Printre participantele care aspiră la titlul de „cea mai stilată femeie din România” este și Beatrice, o tânără în vârstă de 24 de ani, originară din Dej, care însă locuiește de peste 6 ani în Cluj-Napoca. 

Cine este Beatrice, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? 

Beatrice a terminat Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale din cadrul Universității Babes Boylai din Cluj. În urma absolvirii acesteia, tânăra a devenit economist, profesie pe care o desfășoară și în ziua de astăzi. Beatrice nu a uitat însă niciodată de prima ei pasiune, designul vestimentar. 

Citește și: Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2

Încă de la 18 ani concurenta a început să creeze piese unice, iar în prezent studiază în cadrul programului masteral de Design vestimentar din cadrul școlii de Arte Tudor Jarda din Cluj-Napoca. 

Beatrice de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit cine este persoana care a inițiat-o în lumea designului vestimentar 

Când avea doar 18 ani, prima colecție de haine pe care Beatrice a creat-o și care a cuprins 16 ținute a fost prezentată la City Fashion Week Cluj.

Pasiunea pentru modă și frumos i-a fost insuflată încă de mică de o vecină din orașul natal, care astăzi are 80 de ani, însă care nu încetează să o susțină pe Beatrice în tot ceea ce tânăra își dorește să realizeze. 

Citește și: “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

De la aceasta a învățat Beatrice să coasă și, cu ajutorul ei, aceasta a adus reușit să realizeze mai multe piese vestimentare. Concurenta spune că este curajoasă, puternică și corectă și că își dorește să experimenteze pe parcursul acestei competiții și, de ce nu, să șocheze într-un mod pozitiv atât jurații, cât și telespectatorii. 

„Mă ocup cu desing vestimentar dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși. Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu. M-am înscris la „Bravo, ai stil!” ca să pot să experimentez cât mai multe stiluri, să pot să îmi arăt nebunia. Cred că o să fiu o personalitate aparte pentru că îmi place foarte mult zona aceasta experimentală, nu am venit în competiție pentru zona de beauty. Am un mesaj pentru cei de acasă. Mi-ar plăcea să mă susțină, să îmi susțină nebunia. Vă anunț de acum că nu o să fiu o concurentă liniștită, finuță, minimalistă. O să fiu curajoasă, o să merg în zone extravagante.”, a spus Beatrice, în prima ediție din noul sezon „Bravo, ai stil!”

Toate edițiile incendiare din noul sezon al emisiunii de fashion pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Kanal D2.