Iris vede viața în roz, însă nu i-a cucerit pe jurați. Cea de-a doua ediție din sezonul cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!” le-a făcut pe cele 10 concurente să abordeze ținute cu totul diferite față de ediția precedentă.

Este și cazul lui Iris, care a ales să însenineze această zi de luni și a compus o ținută extrem de colorată, în care rozul a fost de departe culoarea predominantă.

Iris vede viața în roz, însă nu i-a cucerit pe jurați. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu nu au fost încântați de outfit-ul propus de concurentă

De la grosimea pălăriei colorate și până la cea a puloverului roz, cu nori albi și pufoși, elementele din care este compusă ținuta lui Iris i-au adus acesteia un val de critici.

Atât Maurice Munteanu, cât și Raluca Bădulescu au fost nemulțumiți de alegerea extrem de haioasă pe care a făcut-o concurenta pentru cea de-a doua

ediție din noul sezon „Bravo, ai stil!”.

„Este foarte subțire pălăria dacă ne gândim la acest pulover. Problema știi care e? S-a încercat aici un haioșism. Ținuta definește o zonă care pe mine mă bântuie de foarte multă vreme, și anume haioșică. Salvează puțin situația coafura, care nu merge în haioșism.”, a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Andreea a demontat ținuta lui Jasmine, la „Bravo, ai stil” 2023. Apariția tinerei nu a convins-o pe cealaltă concurentă: „Mie nu-mi place chestia asta”

„Eu nu mai zic nimic de ținută, că ți-ai dat seama că nu... Eu atât mai zic. Constanția pe tot parcursul acestei jurizări levitează. Deci e prea roz. Ea e prea albă, tu ești prea roz, ăla e prea negru, nu se mai înțelege om cu persoană.”, a spus și Raluca Bădulescu.

Concurenta s-a apărat în fața criticilor celor doi jurați și a mărturisit că a încercat să facă o ținută amuzantă în mod intenționat, însă Raluca Bădulescu a demontat argumentul tinerei.

„Ce voiam eu să zic e că nu o numesc neapărat haios, ci cringe, e asumat cringe. Am vrut să fie clișeic până în capăt”, a spus Iris.

„Dar nu este clișeic, este ceva rău”, i-a răspuns Raluca Bădulescu.

Alexandru Abagiu, cucerit de ținuta lui Iris: „Pentru mine ești o încântare vizuală”

Alexandru Abagiu a fost singurul jurat plăcut surprins de ținuta extrem de colorată a lui Iris. Acesta s-a bucurat de multitudinea de roz și i-a acordat o steluță concurentei.

Citește și: Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

„Pentru mine ești o încântare vizuală cu povestea asta roz. E pițipoanca transformată în fata de la țară care trebuie să mulgă vaca, să îngrijească iepurașul.

Pe partea de beauty îmi place, mi se pare că e ceea ce trebuie. În ceea ce privește ținuta, nu știu ce să spun. Îmi place optimismul ăsta al unui cer roz cu nori albi.”, a spus juratul de la „Bravo, ai stil!” 2023.