Cine este Constanția, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Prima ediție a celui mai așteptat show de fashion din țara noastră s-a difuzat astăzi, 2 aprilie, la noua stație de televiziune, Kanal D2. Sezonul 8 al emisiunii pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei, pe care îl va revendica marea câștigătoare, dar și titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. 

Sute de doamne și domnișoare și-au făcut curaj și au venit la casting, însă doar 10 au fost alese pentru a luat parte la magia din platoul „Bravo, ai stil!”.

Printre acestea se află și Constanția, care la doar 21 de ani știe foarte bine ce își dorește de la viață. 

Cine este Constanția, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? 

Constanția are 21 de ani și s-a născut în orașul Bender, din Republica Moldova, însă la vârsta de 4 ani s-a mutat în România. De atunci, tânăra locuiește în Capitală, unde este și studentă în anul 2 la Facultatea de Arte Plastice, din cadrul Universității de Arte din București(UNArte). 

Citește și: “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

Concurenta se descrie drept o fire creativă, nonconformistă și senzuală. Acesta spune că adoră să încerce lucruri noi și nu se teme să dea piept cu provocările. În ceea ce privește stilul ei vestimentar, tânăra consideră că acesta poate fi descris drept unul elegant, clasic, dar și nonconformist, acesta fiind o extensie a personalității sale. 

Constanția își dorește să concureze la „Bravo, ai stil!” încă de la 15 ani 

Constanția spune că a venit la „Bravo, ai stil!” pentru că își dorește să surprindă pe toată lumea, să le arate tuturor cum este ea, dar și nivelul de creativitate pe care îl posedă. Pentru tânăra din Republica Moldova, faptul că a reușit să ajungă în platoul „Bravo, ai stil!” este un vis devenit realitate, așa cum a mărturisit chiar ea. 

Constanția spune că încă de la 15 ani, atunci când a descoperit emisiunea, abia a așteptat să devină majoră pentru a lua parte la show-ul vestimentar. Tânăra studentă s-a gândit deja și ce ar face cu banii, în cazul în care ar câștiga. Concurenta își dorește să înființeze un atelier în care să-și dezvolte o afacere cu haine personalizate, pentru că aceasta realizează deja piese vestimentare unice. 

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima intalnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

„Am 21 de ani, sunt din Republica Moldova, acolo m-am născut, în localitatea Bender și am venit în București la vârsta de 4 ani și în prezent sunt studentă la Facultatea de Arte Plastice, la profilul de Grafică. Îmi amintesc de când eram mică, de la 15 ani că mă uitam la „Bravo, ai stil!” și îmi plăcea foarte mult am așteptat să devin majoră, să particip și uite că am ajuns aici. Consider că una dintre abilitățile mele cele mai bune pentru acest show este creativitatea. Mă bucur foarte mult să fac parte din acest show și vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine și o să vă surprind cu lucruri noi, ținute, tot ce vă imaginați și ce nu vă imaginați. Vă rog frumos să mă susțineți și promit că nu o să vă dezamăgesc și puteți avea toată încrederea în mine”, a dezvăluit Constanția, în prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!” 

Nu uitați să urmăriți noul sezon „Bravo, ai stil!” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.