Sorina a pășit pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!” și a arătat deja că are spirit de antreprenor! Sezonul cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!” a debutat pe 2 aprilie. Cele 10 concurente au intrat încrezătoare în noul platou al emisiunii de fashion.

Fiecare aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și-a dorit să facă o impresie bună, atât în fața juriului, cât și a telespectatorilor, ceea ce tinerele au și reușit.

Sorina a pășit pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!” și a arătat deja că are spirit de antreprenor! Concurenta a explicat cum reușește să conducă toate afacerile sale

Sorina a dezvăluit că și-a dorit de ceva timp să participe la „Bravo, ai stil!”, însă nu și-a găsit curajul până în acest moment, așa cum i-a mărturisit chiar aceasta Ilincăi Vandici.

„Eu am urmat cursurile lui Maurice și încă de atunci îi spuneam că este o dorință imensă pentru mine, doar că nu aveam curajul necesar(n.red. să participe la „Bravo, ai stil!”)”. Și am ajuns aici. Abia aștept să aud părerea juraților, pentru că această ținută este realizată de mine, în atelierul meu”, a spus Sorina, în ediția din 2 aprilie a show-ului vestimentar.

Citește și: Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Chiar dacă participă la „Bravo, ai stil!”, ceea ce îi ocupă o mare parte din timp, Sorina se ocupă în continuare de afacerile pe care le conduce deja de o perioadă. Sorina mărturisește că nu îi este deloc ușor, însă muncește foarte mult pentru că își dorește să aibă parte de o viață fără griji.

„Nu este ușor, doar că, sinceră să fiu iubesc luxul, și pentru asta a trebuit să mă montez și să încep să lucrez, să preiau de la tatăl meu anumite responsabilități, pentru că nu puteam să

las totul pe umerii lui, având în vedere că eu mă consideram suficient de capabilă, și pentru a-mi îndeplini toate dorințele muncesc și pur și simplu sunt independentă, nu aștept din partea nimănui să primesc absolut nimic.”, a mărturisit concurenta.

Sorina le-a făcut o propunere inedită celorlalte concurente

Pentru că printre afacerile pe care le deține se află și un atelier de produse vestimentare, tânăra a decis să își pună în aplicare talentele antreprenoriale și le-a propus celorlalte concurente să îi achiziționeze produsele, pentru

a realiza cu ajutorul lor ținute pe care să le poarte inclusiv în cadrul emisiunii.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

„Am venit să le conving pe fete să cumpere câteva piese din atelierul meu. Am înțeles că nu au voie cu stiliști, dar mă gândesc că ar putea să achiziționeze câteva piese pe care să le integreze în ținutele lor, în funcție de viziunea fiecăreia”,

le-a propus Sorina celorlalte concurente.

Iată că tânăra antreprenoare se pare că a găsit deja și o posibilă clientă în rândul competitoarelor sale, pentru că Beatrice a mărturisit că ar achiziționa partea de sus a ținutei pe care Sorina a purtat-o în deschiderea emisiunii.