Alina a plecat la întâlnire cu un prieten inedit, iar pe drum a primit trei steluțe din partea juraților. Inventivă, Alina s-pregătit, și-a ascuns o mare parte a podoabei capilare cu un batic și tânăra a plecat la o întâlnire foarte importantă.

Outfit-ul pe care l-a prezentat tânăra a reușit să fie atât pe placul competitoarelor sale, cât și a celor trei jurați.

Alina a plecat la întâlnire cu un prieten inedit, iar pe drum a primit trei steluțe din partea juraților

În cea de-a cincea ediție a emisiunii fenomen, Alina a ales să prezinte un outfit retro, potrivit pentru întâlnirea cu un prieten imaginar, care a dispărut de mult timp din viața ei.

„După ce am apărut la TV m-a contactat prietenul meu din copilărie, Augustus.

Este prietenul meu imaginar. Nu ne-am mai văzut cred de când aveam 12 ani și mi-a dat întâlnire la un cico.”
, a povestit Alina.

Chiar dacă jurații nu au fost dați pe spate de povestea concurentei, atât Raluca Bădulescu cât și Alexandru Abagiu au fost plăcut surprinși atât de hainele pe care le-a ales tânăra, cât și de machiajul acesteia, în special de buzele de un roșu intens, care au atras toate privirile.

Citește și: Maurice Munteanu nu a putut trece peste acest aspect! Ce a spus de ținuta lui Iris, în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Mă deprimă”

„Numai elegantă ești de când a început competiția. Îți stă foarte bine, îmi place contrastul mănuși de piele-rochie. Să ne înțelegem. Cu toate, în ceea ce vă privește pe toate, suntem extrem de indulgenți, însă look-ul pe care tu îl conturezi este unul foarte plăcut.

Îți vine bine rochia, îți vine bine eșarfa. Îmi place cum ai pus mănușile, cele două brățări, cum ai trecut genteica acolo pe umăr.”, a spus Raluca Bădulescu.

„Îmi place foarte mult povestea aceasta de buze roșii. Nu aș fi crezut niciodată că o să funcționeze la tine pentru că ai buzele voluminoase, părul e foarte negru, aș fi crezut că îți vor înghiți toată fața, dar uite că pentru tine funcționează.

E clar că e și expertiza ta acolo. Te aplaud, mi se pare că e fresh.”, a spus Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu i-a atras atenția Alinei cu privire la tatuajul de pe picior: „Anulează cam orice”

La fel ca Raluca Bădulescu  și Alexandru Abagiu, și Maurice Munteanu a fost plăcut surprins de ținuta cu care a defilat make-ul artistul.

Iată însă că juratul a ținut să facă o precizare, cu privire la tatuajul de pe piciorul concurentei.

Citește și: Milena de la „Bravo, ai stil” 2023, criticată de celelalte concurente: „Se îmbracă cel mai prost”. Câte steluțe a primit din partea juraților

„Tatuajul anulează orice. Oricum tatuajele anulează cam orice și oamenii își dau seama mai devreme sau mai târziu că au făcut o prostie sinistră. Sunt foarte puține tipologiile pe care arată bine pentru totdeauna, le numeri pe degete, în rest e jale.Merge până la 30 și puțin de ani, în rest e nenorocire. Look-ul suferă din foarte multe de vedere. Îți vine bine rochia, sunt de acord cu Raluca, îmi place că ai mănuși. Nu-i neapărat cel mai bun imprimeu pentru cromatica asta, dar e un look care îți vine foarte bine și care te flatează”, a încheiat Maurice Munteanu.

Ziua s-a încheiat cu trei steluțe pentru Alina, după ce aceasta a reușit să fie pe placul celor trei jurați.