Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 a venit în a doua ediție îmbrăcată cu o ținută specială pentru a ieși în club cu prietenele ei. Concurenta a atras toate privirile, însă au fost câteva elemente de care jurații au ținut cont! Iată cum a reacționat Alexandru Abagiu când a văzut-o.

Alexandru Abagiu, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Alina: „Atenție, că e măritată!”

Alexandru Abagiu a complimentat-o pe Alina în cea de-a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023, în special pentru machiajul pe care l-a purtat. Juratul a asociat-o cu Monica Bellucci. Deoarece a ales să meargă cu această ținută în club, celebrul make-up artist a făcut o remarcă neașteptată cu privire la părul ei. Ilinca Vandici a reacționat imediat și i-a adus aminte juratului că este căsătorită!

„E clar o ținută de ieșit în oraș. Mă fascinează partea de sus, mă duci cu gândul la Monica Bellucci. Aș fi preferat ca acest coc să îl răvășești puțin, să fie o intenție de răvășire. Găsești pe cineva să te răvășească în club. Cu ținuta asta nu îmi fac griji absolut deloc”, a declarat Alexandru Abagiu.

Citește și: Ce a observat Alexandru Abagiu la ținuta Alinei de la „Bravo, ai stil” 2023! Le-a spus tuturor concurentelor să țină cont de asta: „Ai exagerat puțin”

„Atenție, că e măritată!”, a răspuns imediat Ilinca Vandici.

„Ilinca, dar soțul nu poate să mă răvășească?”, a glumit Alina.

„Ba da, scuze”, a adăugat celebra prezentatoare.

Maurice Munteanu a spus despre ținuta Alinei în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023 că este una care o avantajează, însă unele piese vestimentare nu au fost cele mai fericite alegeri.

„Am senzația că tu mergi așa pe niște rețete. Sunt niște rețete care visează unt tip de styling-uri cu intenții sexy și actuale. Aceste rețete ar trebui intens reactualizate, restructurate. Și mie îmi place zona de beauty, îmi place foarte mult capul tău. Îmi place cum lucește colierul la gât, fusta și geanta mi se par foarte urâte. Nu îți vine rău”, a declarat Maurice Munteanu.

„Îți vine foarte bine. Sacoul și cum se descrie colierul pe linie, foarte frumos”, a fost reacția Ralucăi Bădulescu.

Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 a obținut trei steluțe în a doua ediție a show-ului.