Cine este Alina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Emisiunea „Bravo, ai stil!” sezonul 8 aduce în fața telespectatorilor concurente noi, cu atitudine, care sunt pregătite să lupte pentru a câștiga titlul de Cea mai stilată femeie din România. Iată tot ce trebuie să știți despre Alina, concurentă la „Bravo, ai stil!” 2023”.

Cine este Alina, concurentă la „Bravo, ai stil!” 2023

Alina are 29 de ani si e din Sibiu. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist. Ea și-a descris stilul vestimentar atât sexy, cât și casual, însă este entuziasmată să își descopere și mai multe laturi stilistice în cadrul emisiunii și să experimenteze. Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă, impulsivă și descurcăreață.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă până acum am stat în umbră, am decis să ies în față. Îmi plac ținutele simple, casual, dar am și momente când îmi place să fiu și sexy, să scot feminitatea la iveală. Sunt foarte cameleonica, îmi place să experimentez, chiar dacă nu am făcut neapărat lucrul ăsta până acum, dar știu că pot și o să vă arăt și vouă asta.

Am venit la Bravo, ai stil, pentru că îmi doresc tare mult să mă autodepășesc, să dau tot ce am mai mult, să îmi depășesc toate temerile și am câteva”, a declarat Alina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Alina de la „Bravo, ai stil!” 2023, mesaj pentru cei de acasă

Alina de la „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, le-a transmis celor de acasă că îi invită să fie alături de ea în parcursul emisiunii.

Tânăra de 29 de ani speră că se va redescoperi pe sine, în timp ce o vor cunoaște și oamenii de acasă. Ea a mărturisit că nu se va abține din a își arăta emoțiile pe podiumul emisiunii, indiferent dacă sunt de fericire sau tristețe.

„Când o să simt nevoia să plâng, o să plâng, când o să simt nevoia să urlu, o să urlu. Am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie să mă descoperiți și să mă redescopăr și eu.

Am nevoie de toată susținerea voastră și vă invit să fiți alături de mine în această competiție și după”, le-a transmis Alina de la „Bravo, ai stil!” telespectatorilor.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Pe Alina o puteți urmări la „Bravo, ai stil!” din data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Ulterior, cel mai cunoscut show despre modă și stil din România va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Kanal D2.