Alina a pornit în căutarea unei asistente, însă Maurice Munteanu a trimis-o după accesorii. Ediția a patra din sezonul cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!” a determinat-o pe Alina să își reconsidere angajamentele.

Pentru a-și putea pune ordine în angajamentele de zi cu zi, Alina s-a hotărât să lase pe altcineva să îi organizeze activitățile, având în vedere că timpul ei este ocupat aproape în totalitate de emisiunea de fashion.

Alina a pornit în căutarea unei asistente, însă Maurice Munteanu a trimis-o după accesorii. Celelalte concurente au avut doar cuvinte de laudă pentru ținuta acesteia

Pentru că deja este a patra zi pe care Alina o petrece pe platoul de filmare, tânăra a decis că este momentul să organizeze un casting, cu scopul de a găsi asistenta perfectă.

„Astăzi sunt în căutare de asistentă. Am nevoie de o asistentă care să mă ajute cu programările, și atunci am chemat câteva fete pe care o să le pregătesc, să văd ce au de oferit și văd dacă rămân cu ceva”, a spus Alina.

Ținuta pe care a purtat-o Alina în cea de-a patra ediție a emisiunii le-a cucerit pe colegele de platou ale tinerei.

Citește și: Carina, val de critici la adresa Andreei. Cele două concurente au ajuns deja la tensiuni: „Mi-a zis că nu am educație”

„Îmi place culoarea. Mi se pare că ești cel mai tu în look-ul ăsta. Ținuta lejeră, te simți bine, nu-mi place geanta și cocul pare că e puțin cam sus, dar îmi place ideea asta de messy hair”,

a spuis Iris.

„Îmi place foarte mult și de Alina, și cum este îmbrăcată. Probabil aș fi ales un toc de culoare neagră și as fi schimbat materialul din care este făcută geanta. În rest îmi place tot”, a completat Milena.

Maurice Munteanu, avertisment pentru toate concurentele. Juratul le-a îndemnat pe fete să accesorizeze mai mult ținutele

Alina a mers la jurizare extrem de încrezătoare, iar celor trei specialiști în modă nu le-a displăcut ținuta propusă de concurentă, chiar dacă au avut mici obiecții.

Maurice Munteanu a pus însă punctul pe i și a avertizat-o atât pe Alina, cât și pe restul concurentelor, că este momentul să accesorizeze mai consistent ținutele.

Citește și: Constanția a scos-o din minți pe Raluca Bădulescu. Jurata a răbufnit: „Mă cam enervez. Toate sunteți pământ de flori”

„Vorbeau cu colegii în culise, eu înțeleg zona italiano, dar făceți-o cum trebuie.(...) E mai bine. Cromatic avem o problemă. E prea violent topul pentru acest ou de rață. Nu e bine ales topul, culoarea de fapt, nu topul. Altfel susțin intenția. Raluca are dreptate, zici că va picat cu ceară, vă e frică să puneți un cercel, un inel, ce aveți măi fetelor? Eu nu spus să faceți ce face ea(n.red. Raluca), că e greu de controlat ce face ea, dar faceți ceva.”, i-a atrans Maurice Munteanu Alinei.

În final, Alina a reușit să obțină două steluțe. Singurul jurat care nu s-a lăsat convins de outfit-ul concurentei a fost Alexandru Abagiu.