Carina, val de critici la adresa Andreei. Deși „Bravo, ai stil!” 2023 este abia la cea de-a patra ediție, iată că au început deja să apară scântei, atât în platoul emisiunii, cât și în culise.

Cele două concurente care au avut mai multe lucruri de împărțit sunt Andreea și Carina, care nu au putut să se pună de acord în mai multe privințe.

Carina, val de critici la adresa Andreei. Concurenta i-a aruncat câteva replici acide colegei sale

În urma ediției de ieri a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Carina a simțit nevoia să îi atragă atenția Andreei în legătură cu momentul în care aceasta a fost jurizată.

Pe Carina a deranjat-o momentul în care Andreea și-a aranjat lanțul de la gât, în timp ce Maurice Munteanu îi comenta ținuta.

„În primul rând, când jurații vorbesc, nu vorbim peste ei. Asta este regulă de bune maniere. În al doilea rând, dacă cineva ne face observație nu ne uităm pe pereți, în platou, ne aranjăm. Andreea când s-a dus în față își aranja lanțul, se uita la ea pe ecran. Maurice vorbea cu ea, ea se uita încolo. Păi te uiți la omul care vorbește cu tine.”

, a spus Carina în cadrul ediției precedente a „Bravo, ai stil!” 2023.

Andreea i-a răspuns direct în platou celeilalte aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Aceasta spune că știe la ce se referă Carina, însă a mai precizat că nu își dorește să fie criticată de aceasta.

Citește și: Andreea a scăpat de emoții în cea de-a doua ediție a „Bravo, ai stil!” 2023, însă ținuta ei i-a pus în încurcătură pe jurați: „E meschină”

„Știu la ce se referă. Da, m-am aranjat la un moment dat. M-am uitat în ecran, am văzut că nu-mi plăcea lanțul, m-am aranjat și după m-am întors către Maurice.”, a spus Andreea.

Carina: „Da, dar la un moment dat ți-a făcut și Maurice observație.”

Andreea: „Păi el e cel mai în măsură să îmi facă observație.”

Înțepăturile dintre Andreea și Carina au continuat în culise

Discuția care a început în urma ediției de ieri între cele două concurente a continuat în culise, acolo unde Carina i-a atras din nou Andreei atenția cu privire la faptul că a întors pentru câteva secunde capul în momentul în care Maurice Munteanu juriza ținuta acesteia.

Profitând de moment, Andreea a întrebat-o pe Carina de ce aceasta a mărturisit în cadrul unui testimonial că, în opinia ei, Andreea poartă o mască în cadrul acestei competiții.

Carina: „Dar eu nu ți-am făcut observație, doar mi-am spus punctul de vedere. Maurice vorbea cu tine iar tu te uitai la cameră.”

Andreea: „Da, păi eu am grijă. Vreau să fie perfect.”

Carina: „Păi da dar omul ăla vorbea cu tine măi fată.”

Andreea: „Îl ascultam. Stai liniștită că nu îl ascult cu mâinile. Când eu vorbeam cu tine de ce ai început să țipi? Asta ce înseamnă? Asta e educație? Ai zis că eu port o mască.”

Citește și: Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 vede viața în roz, însă nu i-a cucerit pe jurați. Ținuta haioasă a concurentei a atras un val de critici: „Este ceva rău”

Carina: „Da. Îți ascunzi adevărata personalitate.”

Andreea: „Dar tu de unde mă cunoști? Mai ales că nici n-am vorbit cu tine.”

Carina: „Draga mea, din chestii pe care le transmiți, nu neapărat din cuvinte.”

„Ea a fost foarte violentă în cuvinte, m-a și jignit. Deci pur și simplu m-am dus la ea, am vrut să vorbim și s-au întâmplat toate astea într-un timp foarte scurt. Am decis să mă retrag. Mi-a zis că nu am educație. Nu mi se pare normal ca un om cu care nu ai vorbit și nu te cunoaște să pună anumite etichete.” a mai spus Andreea, în cadrul testimonialului.