Andreea Mantea a făcut recent noi declarații despre relația cu fiul ei, David. De aproape 8 ani de zile, prezentatoarea este mamă de băiat, alături de care petrece unele dintre cele mai speciale momente. Andreea Mantea reușește să se împartă între programul extrem de încărcat de la locul de muncă, dar și timpul petrecut alături de David.

Celebra prezentatoare de la Kanal D a mărturisit recent că fiul ei a început să îi adreseze întrebări care o iau prin surprindere.

Chiar dacă David este în continuare la vârsta copilăriei, Andreea Mantea rămâne uimită de diversitatea întrebărilor pe care le primește din partea fiului ei!

Andreea Mantea, pusă în dificultate de fiul ei! Ce întrebări îi pune David, la aproape 8 ani

În luna mai a acestui an, David urmează să împlinească vârsta de 8 ani. Andreea Mantea a mărturisit într-un interviu recent că viața ei nu are cum să devină plictisitoare, în contextul în care fiul ei continuă să o surprindă de la o

zi la alta. Vedeta Kanal D a declarat că este surprinsă de niște întrebări destul de avansate și sensibile pentru vârsta lui.

Citește și: De ce a venit Andreea Mantea în platoul „Bravo, ai stil!” 2023? Le-a făcut o surpriză juraților: „Nu îmi vine să cred!”

„Cu întrebări care nu ar trebui adresate la vârsta lui. Dar vreau să par tânără, nu vreau să par surdă, prea închisă la minte.

Vreau să fiu deschisă și vreau să înțeleg, să fiu înțelegătoare și să conștientizez că ăștia sunt copiii din ziua de azi. Ei au parte de mai multă informație față de cât ar trebui, chiar dacă fiul meu nu are telefon și mai primește, din când în când, un telefon vechi de-ale mele… Cu toate acestea tot are parte de extrem de multă informație… Și, mă văd nevoită să răspund la niște întrebări la care nu mă așteptam să mi le adreseze acum la vârsta asta”,
a declarat Andreea Mantea, în exclusivitate pentru VIVA.ro.

Andreea Mantea, despre meseria pe care David își dorește să o urmeze în viitor: „Eu îi sunt alături”

Andreea Mantea a dezvăluit că fiul ei este curios și vrea să cunoască lucruri din domenii diferite. Chiar dacă nu se gândește încă la ceea ce vrea să urmeze când va crește, David are susținerea mamei lui indiferent de situație.

„E dornic să facă extrem de multe lucruri în domenii extrem de diferite. Nicio legătură unul cu celălalt. Pentru că, înțeleg și asta. Cred că pur și simplu încearcă să descopere ce îi place și ce nu îi place. Și cred că de aici toată nebunia asta. Dar eu îi sunt alături, încerc să îl îndrum, să îi fiu acolo alături și să îl las pe el să decidă ce vrea, cum vrea, când vrea”,

a adăugat Andreea Mantea, pentru sursa citată mai sus.