Milena, ținută cu influențe istorice la „Bravo, ai stil!” 2023. Ținuta pe care a purtat-o concurenta a fost compusă dintr-o jachetă, aceasta fiind pata de culoare a outfit-ului care în rest a fost realizat doar din piese în integralitate albe.

Concurenta și-a dorit să îi lase pe jurați cu gura căscată, fiind încrezătoare în outfit-ul ei, însă tânăra nu a avut succes de această dată.

Milena, ținută cu influențe istorice la „Bravo, ai stil!” 2023. Raluca Bădulescu a comparat-o pe concurentă cu Maria Antoaneta

Chiar dacă ținuta propusă de Milena nu a fost deloc pe placul juratei, Raluca Bădulescu a încurajat-o pe concurentă. Nu a putut însă să nu se abțină și a comparat-o pe tânără cu fosta regină a Franței.

„Eu știu sigur că n-ai cum să mă dezamăgești pentru că știu sigur că atât tu cât și colegele tale veți trece prin transformări, veți evolua.

Ideea e că tu ai zis că ai un prieten foarte bun care ți-a făcut haina asta pe care o porți. Nu e prieten foarte bun. Țineți prietenia la nivel de conversații, cafele, nu haine. Treaba asta pe care o porți astăzi este Maria Antoaneta.”
, a spus Raluca Bădulescu.

Nici Alexandru Abagiu nu a fost cucerit de piesele vestimentare, dar a apreciat make-ul Milenei și i-a făcut o propunere aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Citește și: Andreea a intrat în vizorul juraților! Cum a apărut în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Are stilist. Nu e făcut de tine niciodată în viață”

„Îmi place că nu ai abordat o față foarte încărcată pentru că un astfel de look nu ar fi putut suporta nimic la nivel de machiaj, ar fi fost prea mult.

Sincer, aș fi încercat o coadă foarte relaxată, o fundiță foarte fină. Nu spun că ceea ce propui îmi place sau e corect, dar tipul ăsta de păr ar fi ajutat pentru a se înțelege mai bine ce faci tu aici. Geanta ceste oribilă.”, a spus Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu, oripilat de jacheta Milenei. Juratul a dat un verdict clar

Maurice  Munteanu consideră că piesa vestimentară în jurul căreia Milena și-a construit ținuta nu este purtabilă. În final, concurenta nu a obținut nici măcar o ținută.

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

„Aia nu trebuie să existe în nicio garderobă a nimănui. Nu vreau să se supere băiatul care a făcut piesa pe noi, dar efectiv este Coana Chirița”,

a precizat Maurice Munteanu.