Încă de la prima ediție „Bravo, ai stil” 2023, între Milena și Constanția au început să apară primele conflicte.

Cele două concurente au avut de fiecare dată comentarii negative cu privire la ținuta celeilalte, iar replicile dure au continuat chiar și după încheierea ediției.

În a doua ediție „ Bravo, ai stil” 2023, Milena a venit în platou cu o ținută provocatoare, îmbrăcată în negru, dar care nu a fost deloc pe gustul Constanției. Între ele două a început un schimb de replici dure, în care și-au comentat ținutele.

Constanția: Outfit-ul nu îmi place absolut deloc.

Milena: Eram sigură.

Constanția: Arată ieftin, arată foarte ieftin.

Milena: Nu este mai ieftin ca cearșaful tău.

Constanția de la „Bravo, ai stil” 2023, acuzații la adresa Milenei: „Nu înseamnă că e și neapărat bună”

După difuzarea ediției de luni, 3 aprilie 2023, Constanția a postat o fotografie cu ținuta Milenei pe pagina ei de Instagram, unde o acuză pe aceasta că a copiat o ținută.

Citește și: Constanția a desființat ținuta Milenei! Tensiunile cresc în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Arată ieftin”

Constanția a făcut o comparație pe rețelele socializare între ținuta purtată de Milena în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023 și ținuta realizată de o absolventă de la UNarte.

„Milena, dacă iei o ținută de la UNarte, nu înseamnă că e și neapărat bună sau că va sta bine pe tine”, este mesajul postat de Constanția.

Milena de la „Bravo, ai stil” 2023, despre Constanția: „Orice aș face ea atacă”

În culisele emisiunii, Milena a mărturisit că nu se află în grațiile Constanției, motiv pentru care consideră că are ceva personal cu ea. Concurenta a remarcat la colega ei de platou că nu argumentează de ce nu îi plac ținutele ei, ci pur și simplu o atacă fără motiv.

„Orice aș face ea atacă, eu măcar atac prin faptul că face anumit greșeli, îi dau anumite sfaturi legat de ținutele pe care le realizează. Ea când atacă spune pur și simplu că e ieftin, că arată oribil, dar alte argumente pe ideologie de styling sau bazate pe anumite exemple strict legate de fashion nu are”, a mărturisit Milena.