Tensiunile cresc în platoul „Bravo, ai stil” 2023.  În ediția de luni, 3 aprilie 2023, Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută provocatoare, dar care nu a fost deloc pe placul Constanției. Cele două concurente au avut un schimb de replici acide chiar din a doua ediție a show-lui.

Replici dure între Milena și Constanția de la „Bravo, ai stil” 2023

Ilinca Vandici a nominalizat-o pe Constanția să își dea cu părerea despre ținuta Milenei. Între cele două a început un adevărat schimb de replici, după ce Constanția i-a spus că ‌ținuta arată ieftin.

Constanția: Outfit-ul nu îmi place absolut deloc.

Milena: Eram sigură.

Constanția: Arată ieftin, arată foarte ieftin.

Milena: Nu este mai ieftin ca cearșaful tău.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2865/1705/20305166/1/constantia-si-milena-bravo-ai-stil.jpg

În culise, Milena a dezvăluit că părerile Constanției despre ținutele ei nu sunt argumentate și folosește mereu aceleași remarci despre ținutele ei.

Milena: Orice aș face ea atacă, eu măcar atac prin faptul că face anumit greșeli, îi dau anumite sfaturi legat de ținutele pe care le realizează.

Ea când atacă spune pur și simplu că e ieftin, că arată oribil, dar alte argumente pe ideologie de styling sau bazate pe anumite exemple strict legate de fashion nu are.

Milena de la „Bravo, ai stil” 2023 este de părere că nu este în grațiile Constanției, motiv pentru care face comentarii dure despre ținutele ei.

Constanția: Cearșaful ăsta poate costa mai mult decât outfit-ul tău.

Milena: Ai grijă că levitezi momentan.

Ce au spus jurații despre ținuta Milenei în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023

Cei trei jurați și-au dat cu părerea despre ținuta Milenei în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023. Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu nu au fost deloc impresionați de alegerea făcută de concurentă.

Citește și: Milena de la „Bravo, ai stil” 2023, criticată de celelalte concurente: „Se îmbracă cel mai prost”. Câte steluțe a primit din partea juraților

Raluca Bădulescu: Ce ai făcut tu, Milena? Piesele pe care le porți toate separat sunt foarte urâte. Aș minți să spun că nu e pe placul sufletului meu. Piesele sunt foarte urâte, în realitate tu nu le-ai purta.

Maurice Munteanu: Piesele sunt foarte urâte, accesorizarea suferă foarte tare. Nu îmi place nicio piesă.

Alexandru Abagiu: Nu îmi place deloc în care ai aranjat părul. E o coadă artificială. Când apelezi la o astfel de coasă, scopul este să arate de parcă este făcut la coafor.

Milena a obținut o singură steluță în a doua ediție a emisiunii „Bravo, ai stil” 2023, din partea Ralucăi Bădulescu.