Cine este Milena de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă din România, „Bravo, ai stil!” revine pe micile ecrane din data de 2 aprilie 2023, la noul post de televiziune Kanal D2. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să cunoască concurentele sezonului 8, care au trecut printr-o preselecție riguroasă pentru a ajunge pe podiumului „Bravo, ai stil!” 2023. Milena este una dintre concurentele care vor să câștige titlul pentru Cea mai stilată femeie din România!

Cine este Milena de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Milena are 23 de ani, este din Vălenii de Muntea și locuiește în București. Tânăra a absolvit Facultatea de Marketing din Cadrul Academiei de Studii Economice București, în prezent fiind masterandă la Facultatea de Drept. Milena are propria ei afacere, deține o firmă de confecții textile și personalizări pe broderie, mărturisind totodată că este o împătimită a genților, bijuteriilor și pantofilor.

Concurenta de la “Bravo, ai stil!” își caracterizează stilul ca amintind de modelele din generația anilor ’90. 

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Visul Milenei în parcursul „Bravo, ai stil!” 2023, pe lângă premiul cel mare, este de a își înființa propriul brand de haine și să devină celebră.

„Mă ocup cu un business în domeniul broderiilor, nu am niciun studiu în modă, pur și simplu studiile pe care le-am făcut individual în citirea revistelor, faptul că am făcut câteva editoriale, care au apărut în câteva reviste internaționale. Sunt o persoană extrem de vorbăreață, extrem de energică. Sunt o persoană vulcanică și impulsivă, deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou.

Visez la un moment dat să îmi înființez un brand de haine. Un competitor de succes este acela care este ghidat de ambiția pe care o are, care este capabil să dea totul din el, care nu se mulțumește cu puțin niciodată. La Bravo, ai stil îmi doresc să îmi întrec limitele, să ies din zona mea de confort, îmi doresc să experimentez cât mai multe.

Îmi doresc să devin celebră, să devin un brand”, a declarat Milena de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Milena de la „Bravo, ai stil!” 2023, mesaj pentru telespectatori

Milena de la „Bravo, ai stil!” 2023 le-a transmis un mesaj susținătorilor ei. Concurenta show-lui de modă vrea să îi facă mândri pe cei de acasă și speră să nu îi dezamăgească.

„Susținătorii mei îi aștept să mă cunoască și să mă voteze, să mă susțină, pentru că le transmit toată dragostea mea și sper să fiu cât mai bună pentru ei. Să îi fac mândri că pot să mă susțină. Vă pup și vă iubesc!”, este mesajul transmis de Milena de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Milena poate fi urmărită în competiția „Bravo, ai stil!” 2023 de luni până vineri, de la ora 19:00, doar pe Kanal D2. Concurentele sezonului 8 sunt extrem de entuziasmate să îi aibă alături pe telespectatori în parcursul lor în cadrul emisiunii de stil.