Milena, o mare iubitoare de animale, a venit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 cu valiza norocoasă. Pentru ce-a de-a treia ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”, Milena a ales să le dezvăluie telespectatorilor mai multe lucruri despre ea.

Astfel, concurenta le-a arătat tuturor cum arată unul dintre cele mai prețioase obiecte din viața ei, dar și cât de mult iubește animalele.

Milena, o mare iubitoare de animale, a venit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 cu valiza norocoasă. Tânăra a decis să pună în geamantan toate speranțele la premiul cel mare

Milena este foarte inventivă atunci când realizează poveștile pe care fiecare concurentă trebuie să le spună înainte de a fi jurizate de către cei trei experți din platoul „Bravo, ai stil!”.

Nici de această dată concurenta nu s-a dat înapoi și a mărturisit că s-a gătit cu un hanorac și o șapcă pentru a pleca peste ocean, alături de un vecin special.

„Astăzi merg cu vecinul meu regizor. Plecăm în Miami să ne încercăm norocul ca să facem un film, să producem un film. Acest lucru este inspirat din realitate, el făcându-și studiile în America și fiind regizor.”

, a explicat Milena povestea din spatele ținutei.

Citește și: Ilinca Vandici și jurații „Bravo, ai stil” 2023, primele impresii despre concurentele sezonului 8: „Am identificat câteva personalității extrem de puternice”

Și pentru că a vrut să se asigure că va avea noroc în Statele Unite, Milena a ales să își pună toate lucrurile într-o valiză specială, care nu a reușit însă să o impresioneze pe Constanția.

„Este valiza mea favorită și valiza mea norocoasă, pentru că era să nu se mai întoarcă niciodată, și pentru faptul că a întârziat și s-a întors dintr-un zbor cu escală, este valiza mea norocoasă. Și pentru că plecăm din România în America, patria filmului, este o valiză pline cu vise și speranțe că vom reuși”, a explicat Milena.

Milena a fost mereu înconjurată de necuvântătoare. Hamsterul tinerei ocupă un loc extrem de special în inima ei

Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și la marele premiu în valoare de 100.000 de lei este o mare iubitoare de animale.

Pe parcursul anilor, aceasta a avut tot felul de vietăți pe lângă casă, de la câini, la cocoși, rațe și chiar un pui de căprioară.

De departe însă, un loc special în inima ei este rezervat pentru hamsterul care îi este alături de peste un an și jumătate.

Citește și: Carina nu i-a impresionat pe jurați în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Raluca Bădulescu: „Ținuta pare făcută la mișto”

„Băsescu și Năstase sunt primii mei papagali. Când i-am cumpărat, așa le-a spus proprietarul, doar că eu le-am schimbat numele în Iasmin și Aladin și au scăpat din cauza tatălui. Iasmin s-a întors și am cumpărat alți băieți, doar că i-a ciocăniți. De atunci am cumpărat doar un papagal. De fiecare dată când moare un papagal cumpărăm în seara respectivă sau în dimineața următoare un alt papagal, peruș.

Am și un câine, am un bischon, am avut o căprioară, un pui de căprioară, o rață care trebuia să fie tăiată dar am salvat-o ca să moară de bătrânețe. Am avut trei cocoși, Soso 1, Soso 2 și Soso 3. Am avut acvariu de pești, am avut porumbei dar porumbeii i-am donat. Și Rodi, Rodi este hamsterul meu. M-am simțit într-o seară de noiembrie 2021 foarte singură și atunci am zis că mă duc să cumpăr de la pet shop un hamster. Eu l-am luat pentru că era cel mai marginalizat de restul hamsterilor(...) Când este nervos sau supărat mă mușcă foarte tare”, a mărturisit Milena.