Luiza a izbucnit în lacrimi după jurizare! Concurenta a prezentat o ținută pe care și-ar fi dorit să o poarte la un festival care se desfășoară în Statele Unite ale Americii.

Ținuta extrem de viu colorată nu a reușit să primească aprecieri nici din partea juraților și nici din partea celorlalte concurente, iar Luiza a fost copleșită de emoții.

Luiza a izbucnit în lacrimi după jurizare! Concurenta a fost dărâmată după întrebarea capcană pe care i-a pus-o Alexandru Abagiu

După ce jurații i-au explicat Luizei de ce nu au considerat că ținuta pe care a prezentat-o pe 4 aprilie a fost una bună, Alexandru Abagiu a întrebat-o pe concurentă dacă știe unde se desfășoară festivalul pe care aceasta l-a menționat, iar tânăra s-a pierdut cu firea.

Alexandru Abagiu: „Tu știi unde este Coachella?”

Luiza: „Florida”

Alexandru Abagiu: „Ești sigură?”

Luiza: „Spania. Scuzați-mă”

Alexandru Abagiu: „A doua greșeală. Spune-o pe a treia și ai un NU de la mine.”

Luiza: „Argentina?”

Alexandru Abagiu: „Nu(...) Vreau să vă asumați povestea, să vă documentați.”

Luiza: „M-am documentat, doar că...”

Alexandru Abagiu: „Mă lași să vorbesc?!”

Alexandru Abagiu a încercat să o liniștească pe Luiza. Juratul i-a oferit evantaiul său

Când a văzut că Luiza este cu adevărat supărată, juratul care i-a adresat întrebarea capcană a încercat să o facă pe concurentă să se liniștească, însă nu a

reușit acest lucru, chiar dacă i-a oferit evantaiul la care juratul ține foarte mult.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

„Nu, chiar nu vreau să plâng la televizor, mi-am plănuit să nu. Scuze! Mama mea chiar a zis că nu am ce să caut la emisiunea asta pentru că sunt foarte sensibilă(...)

Mi-e tare rușine.”, a spus Luiza printre suspine.

„Draga mea, ți-am zis că acesta este evantaiul care vorbește despre toate lucrurile alea pozitive. Ți-l dau doar împrumut, să știi. Șă-ți faci vânt, să-ți revii și să terminăm totul într-o notă cât mai pozitivă și să iei totul cât mai constructiv. Cu toții învățăm iar ceea ce ne prezentați nouă să fie coerent de la cap la coasă.

Avem așteptări de la voi pentru că este sezonul 8.”, i-a explicat Alexandru Abagiu Luizei.

Extrem de afectată de jurizare, Luiza a părăsit platoul „Bravo, ai stil!”

Pentru că nu a reușit să se liniștească nici după minute bune, Ilinca i-a propus Luizei să iasă câteva minute din platou, pentru a putea să se reculeagă și să își regăsească liniștea. Decizia concurentei de a părăsi platoul a fost aspru criticată de către Carina. 

„Nu aș fi ieșit din platou în niciun caz! Poate mi-ar fi curs o lăcrimuță acolo mică, aș fi șters-o și gata. Nu stau să-mi tai venele că am luat dislike. Trebuie să mă ambiționez să fac mai bine data viitoare, nu fa drame.”, a spus Carina.

„Îți spun sincer că nu mă așteptam la tipul ăsta de reacție. Un răspuns inteligent putea să scoată foarte ușor. E vorba de a pune degetul acolo, și n-a fost cazul. Mi se pare că am făcut un efort. Evantaiul ăla este unul dintre obiectele mele cele mai de preț, pentru că real este alter ego-ul meu. În momentul în care evantaiul apare începe distracția, începe momentul de pozitivism, și am încercat să-i dau din mine acest pozitivism către ea, lucru care nu s-a lipit, nu s-a concretizat. Îmi pare rău pentru ea, dar reacția mi s-a părut puțin exagerată comparativ cu nivelul discuției”, a spus Alexandru Abagiu, care nu a fost prea încântat de reacția Luizei, pe care a considerat-o puțin exagerată pentru contextul respectiv.

Citește și: Tensiuni în platoul „Bravo, ai stil” 2023! Luiza a obținut trei steluțe în prima ediție, dar ținuta n-a fost pe placul lui Beatrice: „Îmi dai voie să termin? Nu este un monolog” 

Ulterior, Luiza a mărturisit că s-a lăsat copleșită de emoții și de presiunea pe care o simte pe umerii ei. Totuși, concurenta a menționat că se bucură să facă parte din show-ul de fashion, chiar dacă i se pare extrem de dificil.

„Din cauza emoțiilor fac atacuri de panică și din cauza asta uit tot, nu mă mai pot concentra, nu pot să respir. Trebuia să o ascult pe mama să nu vin la emisiune. Ea mă cunoaște mai bine și mi-a și zis să nu vin, că sunt sensibilă și sigur o să plâng. O să mă vadă bunica că plâng, săraca. Mă super bucur că sunt aici, însă parcă nu mi se potrivește conceptul ăsta. Sunt prea sensibilă.(...) Mi-aș fi dorit să le ascund, nu să plâng. E al treilea episod și eu plâng”, a concluzionat Luiza.