Au apărut primele tensiuni în platoul „Bravo, ai stil” 2023. Luiza a fost a doua concurentă care a defilat în platoul celui mau urmărit show de modă din România, care a revenit pe micile ecrane cu sezonul 8, din data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Primele tensiuni la „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8

Luiza le-a prezentat tuturor ținuta ei, dar și evenimentul la care ar purta-o.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” 2023 a dezvăluit că merge la „Balul florilor”, acolo unde mama ei se ocupă de aranjamentele florale. Ținuta concurentei a fost completata de un coș cu flori, care te introducea imediat în poveste.

„O să vă uimesc puțin. Cu ținuta asta voi merge la Balul florilor, organizat de casa Regală, unde mama mea se ocupă de partea de aranjamente florale, iar anul acesta ea îmi va preda mie ștafeta și voi duce tradiția mai departe”,

a declarat Luiza de la „Bravo, ai stil” 2023.

Ținuta Luizei de la „Bravo, ai stil” nu a fost pe placul lui Beatrice: „Încălțările strică ținuta”

Beatrice a fost concurenta care a fost nominalizată de Ilinca Vandici să își spună părerea despre ținuta Luizei. Concurenta de la „Bravo, ai stil” a avut câteva comentarii legate de pantofii pe care Luiza i-a ales.

Remarcile nu au fost chiar pe placul Luizei, care și-a argumentat alegerea făcută.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Beatrice: Pot să înțeleg intenția de a combina zona asta de masculin și feminin. Înțeleg că ai vrut să o duci cumva într-o zonă business în partea de sus, să nu fie o ținută foarte feminină.

Încălțările strică ținuta, mai ales dacă mergi la un bal.

Luiza: Nu, o înfrumusețează din punctul meu de vedere, se potrivește cu coșul.

Beatrice: Ai fi putut să pui o pereche de ciorapi negri subțiri.

Luiza: La bal?

Beatrice: Nu la bal mergi?

Luiza: La bal, dar ai fi pus ciorapi negri subțiri la bal? Eu personal nu.

Beatrice: Da, cu niște sandale.

Luiza: Nu trebuie să fiu așa despuiată de la început.

Beatrice: Dar nu am terminat, îmi dai voie să termin? Nu este un monolog. Aceste sandale îți taie din picioare.

Ai niște picioare superbe, dar nu le-ai pus în valoare.

În culise, Beatrice de la „Bravo, ai stil” a mărturisit că s-a arătat deranjată de atitudinea colegei sale, care a întrerupt-o și nu a lăsat-o să își ducă ideea până la capăt.

„Cred că nu știe să asculte, că putea să mă asculte și să vină cu o replică ulterior, nu să vorbească peste mine, că eu să nu îmi pot continua ideea”, a dezvăluit Beatrice, în culisele „Bravo, ai stil” 2023.

Luiza a mărturisit, tot în culisele emisiunii, că a decis să intervină peste colega ei deoarece nu se mai oprea și voia să își spună părerea. Luiza de la „Bravo, ai stil” nu a reușit să convingă celelalte concurente, însă jurații i-au oferit trei steluțe.