Constanția a venit în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu întârziere, iar Ilinca Vandici a întrebat-o în fața tuturor care este motivul. Concurenta a venit în platou și le-a spus juraților că se pregătește să poarte ținuta pentru a merge la muzeu, unde va avea propria ei expoziție. Chiar dacă ei nu ar putea ajunge, Constanția le-a adus câte un tablou celor trei jurați!

Constanția a întârziat la filmările „Bravo, ai stil” 2023. Care a fost motivul?

În a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023, Ilinca Vandici a decis să deschidă un subiect care nu are legătură cu ținutele vestimentare. Constanția se află printre concurentele care au întârziat la filmări. Tânăra a dezvăluit că a fost nevoită să își schimbe ținuta înainte să plece de acasă.

Ilinca Vandici: De ce ai întârziat astăzi?

Constanția: Am întârziat pentru că am avut un outfit în minte. Voiam să vin cu totul în fuchsia, am împrumutat un sacou de la o prietenă. Am pus sacoul pe mine și nu îmi venea bine, a trebuit să pun o ținută de la capăt.

Constanția, Iris și Sorina au întârziat la filmări! Iată ce s-a întâmplat

Constanția nu a fost singura concurentă care a întârziat la filmările pentru a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023. Iris și Sorina au avut de suferit din cauza traficului din Capitală. Ilinca Vandici le-a întrebat pe fiecare în parte motivele pentru care au ajuns mai târziu.

Citește și: Constanția a desființat ținuta Milenei! Tensiunile cresc în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Arată ieftin”

Sorina: Am întârziat cam 40-50 de minute. Am prins aglomerație, s-a mers bară la bară.

Iris: Am fost pe la 8 gata să plec. Știam că fac undeva la 20 de minute fără trafic, 40 de minute dacă e trafic. Am chemat mașina, m-a anulat, următorul m-a anulat, al treilea șofer m-a lăsat să aștept 15 minute înainte să mă anuleze.

Constanția de la „Bravo, ai stil” 2023  a ajuns și în fața juraților, care i-au oferit trei steluțe pentru ținuta pe care a ales să o poarte în această seară.