Constanția a fost la o plimbare în Capri, însă modul în care a defilat până acolo nu i-a plăcut deloc Ralucăi Bădulescu. Cea de-a doua ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!” a fost difuzată pe 3 aprilie, începând cu ora 19:00, pe Kanal D2.

Spre deosebire de ieri, când Constanția a luat parte la un protest împotriva armelor desfășurat în Statele Unite ale Americii, de această dată tânăra a ales o destinație mult mai liniștită: Capri.

Constanția a fost la o plimbare în Capri, însă modul în care a defilat până acolo nu i-a plăcut deloc Ralucăi Bădulescu. Jurata a pus-o pe concurentă să repete defilarea

Constanția a ales să poarte o ținută foarte simplă, compusă dintr-o rochie albă, diafană, și o pereche de espadrile. Piesa de rezistență a acesteia au fost însă florile mici și albe pe care tânăra și le-a înfășurat atât în jurul capului, în forma unei coroane, cât și în jurul brațelor.

Outfit-ul a fost completat de o melodie clasic italiană, pe care Constanția a defilat foarte încet, ceea ce nu a fost deloc pe plăcut Ralucăi Bădulescu, care a pus-o pe tânără să refacă momentul. Ba mai mult de atât, jurata s-a ridicat de la masa la care se aflau cei doi colegi ai ei și a început să o imite pe concurentă. 

Raluca Bădulescu: „Eu vreau să se reia momentul cu mersul”

Ilinca Vandici: „Defilarea? Mai vrei o dată defilarea?”

Raluca Bădulescu: „Da. Constanția ai făcut un mers special pentru piesa asta sau te-au influențat florile?”

Citește și: Beatrice de la „Bravo, ai stil” 2023, cu ochii în lacrimi! Cine este persoana căreia îi datorează pasiunea pentru modă: „Mi-am dorit foarte mult să ajung aici ca să mă vadă”

Constanția: „Am făcut pe moment, cum mi-a venit.”

Raluca Bădulescu: „Păi măi mamă, tragi un picior. Era de lemn piciorul? Tu îmbrăcată în flori, așa frumoasă. Ai un picior de lemn, ești Pinocchio?”

Constanția a încercat să se apere în fața criticilor Ralucăi Bădulescu. Concurenta a spus că tot momentul a fost spontan.

„Fix ce am făcut pe melodie, asta am făcut. N-am repetat nimic, așa am vrut să fac pasul ăsta așa, târât”, s-a apărat Constanția.

Constanția, criticată dur de Raluca Bădulescu: „Florile alea pune-le în vază, se ofilesc degeaba”

Ținuta prezentată de Constanția nu a fost deloc pe placul juratei de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Raluca Bădulescu nu s-a abținut și a criticat-o dur pe Constanția, asemânând-o cu o fantomă.

„În ultima vreme am văzut foarte multe filme cu case bântuite. Dacă eu eram acasă și era întuneric. Ferească Dumnezeu, cădea o siguranță, opreau ăștia lumina, și tu apăreai brusc așa îmbrăcată în fața mea, mă jur astăzi nu mai eram aici, lucru care poate v-ar fi convenit. Arăți ca o fantomă, ce înseamnă asta?! Știi fantomele alea de prințesă care bântuie un castel, un conac, în Capri, unde vrei tu. Semeni cu prima nevastă a lui Corleone. Ținuta, florile alea pune-le în vază, se ofilesc degeaba la mână și tu nu umba noaptea așa.”, a spus Raluca Bădulescu.

Și Alexandru Abagiu a văzut ceva mistic în look-ul Constanției. Spre deosebire de Raluca Bădulescu, juratul nu s-a gândit la o fantomă, ci la ielele din tradițiile românilor.

„E ceva artistic în ținuta ta, clar, dar pe mine mă duci cu gândul către o pânză goală, ceva ce nu este încă pictat. Povestea cu mâinile mă duce cu gândul la o cămașă de forță. Apreciez foarte mult că ai folosit flori naturale, nu artificiale. În ceea ce privește zona de beauty, mă duci cu gândul la iele. Pot fi bune, pot fi și rele. Merge povestea asta de păr răvășit, iar în ceea ce privește machiajul, îmi place, dar aș fi puțin atent la zona cearcănelor. Încep să fraternizez cu Raluca, duci puțin în zona aia...(n.red. râde)”, a continuat Alexandru Abagiu.

Citește și: Sorina a pășit pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!” și a arătat deja că are spirit de antreprenor! Iată ce le-a propus concurenta competitoarelor sale

Surprinzător, Maurice Munteanu nu a fost pe aceeași lungime de undă cu colegii săi și a apreciat look-ul pe care l-a prezentat Constanția pe 3 aprilie.

„Paradoxul este că, produsele pe care le porți, deși sunt doar două, sunt foarte civilizate, mie îmi plac. Ne confruntăm cu o situație destul de rară, Constanția, pentru că privirea ta pare că ascunde ceva.”, a spus și Maurice Munteanu.

În final, doar Maurice Munteanu i-a acordat o stea Constanției, ceilalți doi jurați nefiind suficient de impresionați de ținuta concurentei încât să îi acorde un calificativ pozitiv.