În a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023, Andreea a venit în fața juraților cu o ținută cu accente rock. Concurenta a dezvăluit că ar putea această ținută la un concert rock, în backstage, unde a fost invitată de un cântăreț.

Atunci când a văzut ținuta Andreei, Maurice Munteanu a rugat-o pe Ilinca Vandici să readucă în discuție regula competiției. Toate cele zece concurente nu au voie să aibă stiliști pe parcursul competiției.

Juratul de la „Bravo, ai stil” 2023 este de părere că Andreea a fost ajutată să compună ținuta din această seară.

Maurice Munteanu: Cred că tu ai fost drăguță și ne-ai spus regulamentul la început. Au voie cu stilist? Are stilist. Nu e făcut de tine niciodată în viață. O să îți spun exact de ce.

Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023 neagă că ar avea stilist

Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023  a negat toate presupunerile cu privire la faptul că ar avea un stilist care o ajută. Ea a dezvăluit că își dorește să experimenteze în această competiție, motiv pentru care își compune toate piesele.

Andreea: Jur că nu am stilist.

Am venit aici să învăț, să creez, să arăt ce pot eu. Ar fi fost plictisitor pentru mine să am stilist. 

Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023 a obținut trei steluțe, în a treia ediție

Jurații s-au pus de acord cu privire la faptul că Andreea a venit în fața lor cu un look total diferit. Concurenta de la „Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că încearcă să iasă din zona ei de confort cu fiecare apariție în competiție, însă nu a primit ajutor din partea

specialiștilor. Ținuta Andreei din această seară a primit trei steluțe.

Maurice Munteanu: Eu când am spus că suspectez că această ținută nu este făcută de tine, asta nu înseamnă că mi se pare Dumnezeul ținutelor. E o ținută ok, e o ținută compusă. Altele au fost motivele. Din ce ai propus până acum nu mi se pare deloc că ar fi făcut parte din arsenalul tău de idei pe care să le arunci în arenă, dacă ar fi fost să gândești o ținută rock, atâta tot! Îmi place foarte

mult transparența acestui top. Mi se pare sexy, aduce o emoție stilistică, îmi plac cele două curele. Îmi place că ți-ai conturat situația la ochi. Nu îmi plac toate piesele, cum e geanta.

Raluca Bădulescu: Fără discuție, această ținută este foarte bună, până la felul în care ți-ai făcut părul. Astăzi nu ai mai vorbim despre aceeași fată care a venit zilele trecute, o fetiță cu fundiță.

Alexandru Abagiu: Îmi place că ai făcut un smokey eyes discret. Ai putea să încerci să aplici un gloss transparent peste și instant captai lumina. Nu sunt foarte fericit cu părul. Pentru fața ta ar fi funcționat un bob lung, ai putea încerca.