Cine este Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023 sezonul 8? Sezonul cu numărul 8 al emisiunii-fenomen „Bravo, ai stil!” a debutat astăzi, 2 aprilie 2023, la noul post de televiziune, Kanal D2. Sute de doamne și domnișoare s-au înscris la casting, în speranța că o să aibă o șansă la marele premiu, în valoare de 100.000 de lei, dar și la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.  

Doar 10 dintre cele care au venit la preselecții au fost alese pentru a-și face debutul pe micul ecran. Printre acestea se află și Andreea, o tânără care are aspirații foarte mari și care este convinsă că orice vis poate să devină realitate.  

Cine este Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023?  

Andreea are 24 de ani, este originară din Botoșani însă de ceva timp s-a mutat în Iași, unde și studiază.

Concurenta este în anul V la Facultatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, la specializarea medicină dentară.  

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!”

Andreea este foarte pasionată de haine și, chiar dacă nu are studii în domeniul modei, tinerei îi place să experimenteze stiluri noi, pentru ca astfel să poată descoperi o parte cât mai semnificativă din ceea ce înseamnă cu adevărat industria de fashion.  

Andreea de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit ce va face cu marele premiu, dacă banii vor intra în posesia ei 

Tânăra studentă se consideră o concurentă puternică, care nu se teme să muncească pentru a obține tot ceea ce își dorește. Aceasta spune că, prin faptul că i-a fost acordată șansa de a participa la emisiune, i s-a împlinit un vis.  

Pe lângă faptul că este energică, veselă și optimistă, așa cum concurenta se autocaracterizează, iată că Andreea este și extrem de determinată să nu plece acasă fără marele premiu. Astfel, chiar dacă show-ul de fashion este la început, tânăra se vede deja câștigătoare. Mai mult decât atât, aceasta știe și ce va face cu marele premiu, în cazul în care acesta va intra în posesia ei. Andreea vrea să își deschidă propriul atelier de costume medicale, pentru că astfel ar putea combina cele două domenii care o pasionează.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

   „Am 24 de ani, vin din Botoșani însă studiez în Iași. În timpul liber îmi place să creez, mă consider o fire artistică și consider că Bravo, ai stil! este locul ideal pentru acest lucru. Într-adevăr, după ce voi câștiga premiul vreau să-mi deschid un cabinet de costume medicale, așa voi putea îmbina și pasiunea mea pentru medicină, dar și pe cea pentru haine.

Încă de prima dată când m-am uitat la emisiune am zis că voi ajunge aici și uite-mă. Voi da tot ce-i mai bun în mine. Nu mă sperie greul, mai mult mă sperie regretul. Mereu în viață am făcut tot ce mi-am dorit și mereu am reușit pentru că mi-am dorit cu adevărat. Vreau să le arăt oamenilor că dacă ai un vis și lupți pentru el, acesta se îndeplinește”, a spus Andreea, în prima ediție din sezonul 8 a emisiunii. 

Nu uitați să urmăriți toate edițiile din noul sezon „Bravo, ai stil!”, de luni până vineri,  de la ora 19:00, la noul post de televiziune, Kanal D2.