Iris se simte ca acasă în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Iris i-a obișnuit deja atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu energia ei debordantă dar și cu faptul că, chiar dacă „Bravo, ai stil!” este abia la început, tânăra nu pare să aibă emoții.

În cea de-a patra ediție a emisiunii fenomen, Iris a venit în fața juraților într-o ținută neobișnuită, care să îi amintească de perioada studenției.

Iris se simte ca acasă pe platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Concurenta a mărturisit de ce nu are emoții în fața camerelor

În ultimele zile, telespectatorii au putut să vadă cu ochii lor cum le afectează emoțiile pe concurentele care nu au fost învățate până la intrarea în această emisiune cu camere de filmat.

Iată însă că Iris nu pare să aibă prea multe probleme din acest punct de vedere.

Tânăra a mărturisit că, nu doar că nu are emoții atunci când pășește în platou, dar chiar mai mult decât atât, se simte exact ca acasă în lumina reflectoarelor.

Citește și: Maurice Munteanu nu a putut trece peste acest aspect! Ce a spus de ținuta lui Iris, în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Mă deprimă”

„E ca acasă(n.red.

în platoul „Bravo, ai stil!”), cu puține emoții, pentru că e ca la facultate. Noi, când mergeam la atelier, la corectură că așa o numeam noi, stăteam la rând, cu emoții. Prezentam în fața comisiei, a profesorilor ce am lucrat pe parcursul săptămânii ei își dădeau cu părerea, ne dădeau sfaturi, ne desființau, ne încurajau, și după noi mergeam la cafele, cum mergem noi în culise și bârfeam despre tot ce s-a întâmplat, ne dădeam cu părerea.
Astăzi sunt nostalgică și mă duc cu colegii la cafea, la o șuetă.”
, a povestit Iris.

Iată care sunt concurentele „Bravo, ai stil!” pe care Iris le admiră. Pe primul loc se află chiar una dintre câștigătoare

Iris a pășit încrezătoare spre jurizare, însă iată că jurații nu au fost impresionați de outfit-ul pe care concurenta l-a realizat.

Fiind curios să descopere cu ce fostă concurentă „Bravo, ai stil!” se identifică tânăra, Maurice Munteanu a întrebat-o pe Iris care este topul fostelor concurente pe care aceasta le admiră.

„Silvia, numărul unu. Mi-a plăcut Marisa și mă identific puțin cu ea, uneori controla, uneori nu. O, și Ruxi”, a spus Iris.

Juratul  a continuat jurizarea și i-a spus lui Iris că nu este deloc impresionat de ținuta ei, chiar dacă tânăra a mărturisit că outfit-ul propus este cel care o reprezintă

cel mai mult dintre cele propuse de la începutul sezonului.

Citește și: Beatrice vrea să arate că poate să exceleze în lumea modei. Concurenta a reușit să obțină trei steluțe în a treia ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!” 2023

Maurice Munteanu: „Care dintre aceste(n.red. foste concurente) s-ar fi îmbrăcat vreodată așa? Nu în emisiune, în culise. Niciuna. Sincer, îți place cum te-ai îmbrăcat?”

Iris: „Maurice eu nu vreau să o dau în bară dar eu așa mă simt cel mai bine.”

Maurice Munteanu: „E vorba despre un show de modă! Și dacă vorbim de o ținută haioșistică, fă-o cum trebuie. Piesele n-au legătură între ele, par luate din 7000 de filme și puse acolo, dar nu pe sistemul eclectic.”