Beatrice vrea să arate că poate să exceleze în lumea modei. Cea de-a treia ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!” a debutat cu prezentarea lui Beatrice.

Tânăra cochetează deja de aproximativ 6 ani cu lumea modei, așa că nu este de mirare că pe data de 4 aprilie aceasta a încercat să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatorii Kanal D2  cu o ținută atipică.

Beatrice vrea să arate că poate să exceleze în lumea modei. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023, pregătită să le arate tuturor câteva trucuri de design vestimentar

Încă din prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil!”, Beatrice a dezvăluit că își dorește ca pe parcursul acestei competiții să experimenteze cât de mult poate din punct de vedere stilistic, ceea ce a făcut și în a treia ediție a emisiunii fenomen.

Citește și: Dialog neașteptat între Alexandru Abagiu și Beatrice, în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023. Ce l-a deranjat pe jurat: „Aș aprecia dacă mă și asculți când vorbesc”

Tânăra s-a prezentat în fața juraților și a telespectatorilor într-o ținută de culoare albă, care era scoasă din anonimat de o vestă și un accesoriu pentru cap, împletite din ceea ce arăta precum o sfoară groasă.

„Este o ținută portabilă, pe care aș putea să o port și în viața de zi cu zi. Merg la muncă, la o negociere. Am fost la o seară de networking cu mai mulți antreprenori, printre care era și un director(...) și caută un student, sau un proaspăt absolvent, ca să arate diverse trucuri de design vestimentar. Așa că trebuia să mă îmbrac în așa fel încât să arăt că am potențial pentru acest post.”

, și-a prezentat Beatrice ținuta.

Beatrice, lecție de design vestimentar în platoul „Bravo, ai stil!”

Ținuta propusă de Beatrice a fost pe placul competitoarei sale, Carina, care a mărturisit că ar schimba un singur lucru la look-ul lui Beatrice.

„Îmi place foarte mult ținuta, în special forma pantalonului și dimensiunea aceea de la umeri.

Îmi place că ai asortat cordeluța cu vesta. Aș fi pus puțină culoare, la geantă sau la buze. În rest este super”, a spus Carina.

Beatrice nu s-a abținut și a dezvăluit de ce a ales să poarte o ținută în întregime albă în această ediție a emisiunii de fashion.

„În general, designerii evită să poarte culoare, pentru a evita eclipsarea artei din jur.

În sensul în care, dacă o să mergi undeva și o să fie niște manechine expuse cu diverse lucrări, nu vreau să le eclipsez. De asta, atunci când există defilare, este de preferat să mergi într-o non culoare.”, a explicat Beatrice.

Și Sorina a comentat ținuta lui Beatrice, însă tânăra din Ploiești nu a fost la fel de impresionată precum competitoarea ei de outfit-ul propus.

Citește și: Alina a făcut furori în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Comentariul lui Alexandru Abagiu a făcut-o pe Ilinca Vandici să reacționeze: „Atenție, că e măritată!”

Sorina: „Mi-ar fi plăcut ca pantalonul să fie puțin mai lung și bentița din zona capului să nu existe.”

Beatrice: „Este lungimea perfectă, adică nu mi se vede încălțămintea. N-am vrut să calc pe pantaloni.”

Sorina: „Nu se văd, dar nici nu mi se par corecți, din punctul meu de vedere. Eu i-aș fi pus puțini mai lungi, tu ai făcut cum ai considerat, asta este strict părerea mea. Iar accesoriul din zona capului mi se pare prea mult, aș fi vrut să îți văd fața și să întregească perfect ținuta.”

Beatrice: „A, dar eu vreau să arăt că sunt multă, că am mult în mine. Nu puteam să merg cu puțin, că altfel cred oamenii că știu puțin. Vreau să arăt că am capul mare.”